Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Gedreven CONTENTMARKETEER

die onze missie creatief en sterk weet te vertalen naar content en campagnes

Bij Eelerwoude zijn we samen op weg naar 100% natuurinclusief. Ambitieus? Dat klopt, wij gaan ervoor! Samen met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. En daar kunnen we wel een extra collega bij gebruiken.

Kun jij pakkende content en creatieve campagnes bedenken? Ben jij inventief en oplossingsgericht? Wil je met jouw talent bijdragen aan onze natuurinclusieve ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit ga je doen

Als contentmarketeer werk je aan de doorontwikkeling van het Eelerwoude-merk en onze missie. Dit geldt zowel voor de positionering van Eelerwoude als merk als voor het profileren van Eelerwoude als aantrekkelijke werkgever. Daarvoor bedenk je creatieve concepten, marketingacties en campagnes die onze doelgroepen raken. Denk hierbij aan klanten, collega’s, sollicitanten, studenten, samenwerkingspartners en andere partijen. Dat doe je door middel van storytelling en het schrijven van pakkende marketingteksten voor uiteenlopende media, middelen en momenten.

Met jouw kennis en ervaring ga je onze marktpositie richting opdrachtgevers en netwerkpartners versterken. Daarnaast zie je het als een uitdaging om onze arbeidsmarktcommunicatie en interne marketing verder te professionaliseren. In deze veelzijdige rol krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid om jouw visie en marketingtalent in te zetten en verder te ontwikkelen.

Je beheert en optimaliseert onze websites en socialmediakanalen. Hierbij werk je nauw samen met onze interne communicatieprofessionals en externe partners. Door de analyse van campagnes, acties en content, krijg je inzicht en op basis hiervan stuur je marketingacties.

Je adviseert leidinggevenden, ondersteunt sales, werkt zelfstandig waar het kan of trekt op met collega’s wanneer de situatie erom vraagt. Deze diversiteit in de functie schrikt jou niet af, dat zie je juist als een kans om te groeien.

 

Dit breng je mee als contentmarketeer

Je bent van nature inventief, creatief, proactief en oplossingsgericht. Jij kunt creatieve campagnes, relevante concepten en pakkende content bedenken. Daarmee weet je doelstellingen te realiseren en doelgroepen te raken en te verbinden. Online en offline. Intern en extern.

Inzichten, informatie en ideeën kun je omzetten naar marketingacties en -resultaten. De kennis die je hiermee opdoet, gebruik je om mee te denken over verbeterkansen voor de organisatie.

Verder heb je:
een HBO werk- en denkniveau en ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
een uitstekend gevoel voor taal en kun je pakkende webteksten schrijven
affiniteit met videocontent of de bereidheid om te leren hoe dit effectief kan worden ingezet
een oog voor vormgeving en handigheid met het grafische pakket van Adobe, dit is geen voorwaarde, maar een pré
het inzicht om marketingacties effectief aan te sturen op basis van analyses
de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan ons streven naar een natuurinclusieve leefomgeving

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 32-40 uur per week
een open werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s
een passend salaris en een goede pensioenregeling
de vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor of op locatie te werken, incl. thuiswerkvergoeding
een aantrekkelijk mobiliteitsplan met reiskostenvergoeding, een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, kennisavonden en projectbezoeken via de Eelerwoude Academie

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ambities en ontmoeten je graag. Solliciteer via onderstaande knop en stuur jouw cv en korte motivatie mee.

Wil je eerst wat meer weten? Mail dan je vraag naar werkenbij@eelerwoude.nl. Telefonisch kennismaken kan ook. Bel gerust met Stephan Schorn via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stephan Schorn

Stephan Schorn

commercieel manager