Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ruimtelijke Ontwikkeling

Bij de vakdiscipline ruimtelijke ontwikkeling binnen Eelerwoude houden we onder andere bezig met ruimtelijke vraagstukken op het gebied van natuurontwikkeling, gebiedsontwikkeling of erfontwikkeling. Deze collega’s weten kennis & kunde van ruimtelijke onderbouwingen, structuurvisies en bestemmingsplannen slim door te vertalen naar originele natuurinclusieve oplossingen of praktisch uitvoerbare adviezen.

De collega’s van de vakdiscipline ruimtelijke ontwikkeling hebben allemaal hun eigen expertise. En dat werkt. Samenwerken aan leegstand in het buitengebied waarbij je boerderijen en leegstaande kavels omvormt. Dan krijg je te maken met thema’s als klimaatadaptatie, biodiversiteit en duurzame energie.

Een speciale expertise van ruimtelijke ontwikkeling is gezondheid in combinatie met de gebouwde omgeving. We kijken hoe we de natuur zo goed mogelijk kunnen inpassen in een plan, zodat mensen kunnen genieten van een gezonde leefomgeving of gezonder gaan leven.

Kom je bij Eelerwoude werken als ruimtelijke ontwikkelaar dan werk je aan beleidsvraagstukken, bestemmingsplannen, structuurvisies, erftransformaties, gebiedsontwikkelingen en het verduurzamen van landbouw voor allerlei verschillende opdrachtgevers. Hierdoor heb je veel afwisseling in de projecten en kun je het werk oppakken dat jou het beste ligt. Vakspecialistisch of integraal. Dat maakt dit vak zo boeiend en uitdagend. Je werkt veel samen met collega’s van andere vakdisciplines. Dat geeft je een brede kijk op het werk dat je doet.

“Een speciale expertise van onze vakdiscipline is gezondheid in combinatie met de gebouwde omgeving. We kijken hoe we de natuur zo goed mogelijk kunt inpassen in een plan, zodat mensen kunnen genieten van een gezonde leefomgeving of gezonder gaan leven.”
Een speciale expertise van onze vakdiscipline is gezondheid in combinatie met de gebouwde omgeving. We kijken hoe we de natuur zo goed mogelijk kunt inpassen in een plan, zodat mensen kunnen genieten van een gezonde leefomgeving of gezonder gaan leven.

Welkom bij Eelerwoude

Ontdekken of werken bij Eelerwoude aansluit bij jouw persoonlijke (groei)ambities? Check alle carrièrekansen via onderstaande button. Of pak de regie over je eigen carrière, ga naar ‘Open sollicitatie’ en verras ons met jouw sollicitatie.