Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Team Ruimtelijke Ontwikkeling

De vakdiscipline Ruimtelijke Ontwikkeling binnen Eelerwoude houdt zich onder andere bezig met ruimtelijke vraagstukken op het gebied van natuurontwikkeling, gebiedsontwikkeling of erfontwikkeling. Dit team weet haar kennis & kunde van ruimtelijke onderbouwingen, structuurvisies en bestemmingsplannen slim door te vertalen naar originele natuurinclusieve oplossingen of praktisch uitvoerbare adviezen. Het team Ruimtelijke Ontwikkeling stelt zich graag zelf even voor. 

“We zijn een jong, divers team dat graag samenwerkt. Binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling hebben we allemaal zo onze eigen expertise. En dat werkt. Samen maken we werk van leegstand in het buitengebied, waarbij we boerderijen en leegstaande kavels omvormen. Daarbij hebben we te maken met klimaatopgaves, biodiversiteit en duurzame energie.

Een speciale expertise van onze vakdiscipline is gezondheid in combinatie met de gebouwde omgeving. We kijken hoe we de natuur zo goed mogelijk kunnen inpassen in een plan, zodat mensen kunnen genieten van een gezonde leefomgeving of gezonder gaan leven.

Vanuit onze expertise werken we aan beleidsvraagstukken, bestemmingsplannen, structuurvisies, erftransformaties, gebiedsontwikkelingen en het verduurzamen van landbouw voor allerlei verschillende opdrachtgevers. Hierdoor is er veel afwisseling in de projecten en kan je het werk oppakken dat jou het beste ligt. Vakspecialistisch of integraal. Dat maakt het werken binnen team Ruimtelijke Ontwikkeling zo boeiend en uitdagend. Onze Ruimtelijk Ontwikkelaars werken veelvuldig samen met collega’s van andere vakdisciplines. Dat geeft je een brede kijk op het werk dat je doet.

Om elkaar beter te maken en elkaars expertises optimaal in te zetten, ontmoeten we elkaar als team RO één dag per week. Op locatie waar het kan. Digitaal wanneer het zo uitkomt. Het moment om je directe collega’s structureel te ontmoeten en samen aan een lopend project te werken. Ook zetten we een interessant project centraal. We duiken er dan helemaal in en bespreken het met elkaar. Daar leren we allemaal heel veel van. Van de junior adviseurs tot de senior adviseurs in ons team.”

“Een speciale expertise van onze vakdiscipline is gezondheid in combinatie met de gebouwde omgeving. We kijken hoe we de natuur zo goed mogelijk kunt inpassen in een plan, zodat mensen kunnen genieten van een gezonde leefomgeving of gezonder gaan leven.”
Een speciale expertise van onze vakdiscipline is gezondheid in combinatie met de gebouwde omgeving. We kijken hoe we de natuur zo goed mogelijk kunt inpassen in een plan, zodat mensen kunnen genieten van een gezonde leefomgeving of gezonder gaan leven.

Samen aan de slag in team Ruimtelijke Ontwikkeling?

Ontdekken of werken bij Eelerwoude aansluit bij jouw persoonlijke (groei)ambities? Onderdeel worden van dit team of één van de andere vakdisciplines die we in huis hebben? Check alle carrièrekansen via onderstaande button. Of pak de regie over je eigen carrière, ga naar ‘Open sollicitatie’ en verras ons met jouw sollicitatie.