Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Eline Kuijper

landschapsontwerper

“Panta rhei: alles is in beweging”

Eline studeerde af aan de kunstacademie in de richting 3D-desgin en ging aan de slag als art-consultant. Met veel plezier en enthousiasme deed ze in haar vrije uren de studie Ontwerp bij Larenstein en daarna kon ze meteen als landschapsontwerper aan het werk. Bij haar vorige werkgever, Buro SRO, deed ze veel inpassingsplannen en opgaven voor de openbare ruimte.

Ze vindt uitdaging in het begrijpen van het landschap en dit op een esthetische en duurzame manier combineren met de wens van de opdrachtgever. Belangrijke elementen hierbij zijn gevoel voor mensen, politiek en landschap. En, Panta rhei: alles is in beweging en wij moeten daarin mee. Haar keuze voor Eelerwoude heeft te maken met onze visie en de nuchtere en praktische instelling van ons bedrijf. Dit past bij haar en het is volgens haar de juiste manier van ontwikkelen; we moeten onze verantwoordelijkheid nemen omtrent duurzaamheid en wat we achterlaten voor onze kinderen. En deze instelling ziet ze terug bij haar collega’s.

Als ze niet aan het werk is, dan is ze graag buiten bezig. Je ziet haar dan tuinieren, hardlopen, zeilen of skiën. Maar ze houdt ook van lekker koken en eten, samen met haar gezin en vrienden.

Eline zet zich als heuvelrugtuincoach in voor het IVN. Lees hoe zij daarmee wil bijdragen aan een natuurinclusieve leefomgeving.