Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Elisabeth Floris

landschapsontwerper

“Alles is altijd mogelijk”

Een veelzijdige, ondernemende Landschapsarchitect met een bak aan ervaring in haar rugzak. Van Oerol festival tot Wageningen Universiteit. Van College van Rijksadviseurs tot IAA Architecten. Van architectuur tot tuinontwerpen. Toch miste er iets. Elisabeth ontdekte dat haar plezier & kracht meer zit in het vormgeven en werken aan tastbare projecten. Onder het motto “Alles is altijd mogelijk”, ontwikkelde ze zich verder richting tuin- & landschapsontwerp.

Nu zet ze haar natuurgerichte schouders graag onder uitdagende landschapsontwikkelingsprojecten. Haar groene hart maakt een sprongetje wanneer ze opdrachtgevers stap voor stap kan helpen om samen te werken met het natuurlijke systeem. Ze daagt zichzelf graag uit om vakinhoudelijke meerwaarde te bieden en haar persoonlijke natuurinclusieve ambitie waar te maken. En dat kan binnen Eelerwoude. Alles is altijd mogelijk.

In haar vrije tijd is Elisabeth graag buiten of sportief bezig. In de tuin, wandelen in het bos, mountainbiken of als het even kan heerlijk schaatsen op natuurijs. Zet je dit buitenmens, binnen neer. Geen probleem ze vult haar vrije tijd met tekenen, koken & eten met familie of vrienden, spelletjes of muziek. En als er nog tijd over is laat ze graag van zich horen als voice-over of stemacteur.