Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Roel Kiewiet

rentmeester

Roel is een ondernemende allround rentmeester met affiniteit voor techniek, uitvoering, beheer en ruimtelijke ordening. Na het afronden van de studie Bouwkunde studeerde hij Bos- en natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein met als specialisatie Vastgoed en Grondtransacties. Zijn kennis breidde hij verder uit door het volgen van vakinhoudelijke opleidingen aan de Academie voor Vastgoed.

De laatste jaren adviseerde hij vanuit zijn rol als rentmeester diverse opdrachtgevers op het gebied van strategische aan- en verkopen, planologische procedures en het beheer van vastgoedportefeuilles. Daarnaast is hij op basis van detacheringen landelijk actief geweest als adviseur vastgoed en grondzaken voor enkele gemeenten, waterschappen en projectbureaus.

Hij heeft gekozen voor Eelerwoude omdat hij met diverse vakdisciplines een grotere bijdrage wil leveren aan het landelijk gebied.