Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Landschapsontwerp

Landschapsontwerp is een ondernemende vakdiscipline binnen Eelerwoude die zich onder andere bezighoudt met betekenisvolle inrichtingsopgaves voor uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. We gaan dagelijks de uitdaging aan om concepten of ontwerpen te ontwikkelen waarmee waarde toegevoegd kan worden aan openbare ruimtes. Denk hierbij aan kleinschalige (erf)inrichtingsplannen, natuur- en recreatiegebieden en ook aan omvangrijke gebiedsvisies, inventieve (beleids)plannen voor zonneparken.

Als we als landschapsontwerpers naar de toekomst kijken dan willen we het thema ‘natuurinclusief’ nog sterker verankeren in onze ontwerpen. De natuur een stem geven wanneer het gaat om ruimtelijke ontwikkeling en thema’s als duurzame energie, klimaatadaptatie en biodiversiteit vroegtijdig een plek geven in onze ontwerpen. Vraagstukken als een omgeving klimaatadaptief maken, duurzame landbouw, biodiversiteit in een stad stimuleren, het verbinden van gebouw en buitenruimte, komen uit onze pen. We hebben korte lijnen met collega’s van andere vakdisciplines of met collega vakgenoten door het hele land.

Kom je als landschapsontwerper bij Eelerwoude dan tref je een leuke groep en goede mix van landschapsontwerpers, landschapsarchitecten en een grafisch vormgever, We hebben allemaal verschillende interesses, expertises, specialismen en achtergronden. De meesten van ons komen van één van de opleidingen in Velp, Wageningen of Den Bosch. Enkele collega’s hebben hun opleiding, kennis en ervaring ook buiten onze landsgrenzen opgedaan. Anderen binnen ons ontwerpteam komen zelfs uit een heel ander vakgebied zoals 3D animatie, grafisch ontwerp of stedenbouwkundig ontwerp. Door deze diversiteit en veelzijdigheid voel je je snel bij ons op je plek.

Als creatieve en ondernemende collega’s willen we opdrachtgevers en stakeholders verbinden, verbeelden en verrassen. Jij kunt opgaves scherp doorgronden, originele concepten of oplossingen bedenken en ideeën slim verbeelden of uitleggen. Als landschapsarchitect binnen Eelerwoude ben je een zelfstandig adviseur die een project van A tot Z kan oppakken. Van eerste idee tot uitvoering.

“De natuur een stem geven wanneer het gaat om ruimtelijke ontwikkeling en thema’s als duurzame energie, klimaatadaptatie en biodiversiteit vroegtijdig een plek geven in onze ontwerpen.”
De natuur een stem geven wanneer het gaat om ruimtelijke ontwikkeling en thema’s als duurzame energie, klimaatadaptatie en biodiversiteit vroegtijdig een plek geven in onze ontwerpen.

Welkom bij Eelerwoude

Ontdekken of werken bij Eelerwoude aansluit bij jouw persoonlijke (groei)ambities? Check alle carrièrekansen via onderstaande button. Of pak de regie over je eigen carrière, ga naar ‘Open sollicitatie’ en verras ons met jouw sollicitatie.