Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Team Landschapsontwerp

Landschapsontwerp is een ondernemende vakdiscipline binnen Eelerwoude die zich onder andere bezighoudt met betekenisvolle inrichtingsopgaves voor uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. Dit team gaat dagelijks de uitdaging aan om concepten of ontwerpen te ontwikkelen waarmee waarde toegevoegd kan worden aan openbare ruimtes. Denk hierbij aan kleinschalige (erf)inrichtingsplannen, natuur- en recreatiegebieden en ook aan omvangrijke gebiedsvisies, inventieve (beleids)plannen voor zonneparken. Team Landschapsontwerp stelt zichzelf even verder voor.

“Wanneer we als vakdiscipline naar de toekomst kijken dan willen we elke dag het thema ‘natuurinclusief’ nog sterker verankeren in onze ontwerpen. De natuur een stem geven wanneer het gaat om ruimtelijke ontwikkeling en thema’s als duurzame energie, klimaatadaptatie en biodiversiteit vroegtijdig een plek geven in onze ontwerpen. Vraagstukken als een omgeving klimaatadaptief maken, duurzame landbouw, biodiversiteit in een stad stimuleren, het verbinden van gebouw en buitenruimte, komen uit onze pen. Hierbij hebben we korte lijnen met collega’s van andere vakdisciplines of met collega vakgenoten door het hele land.

We zijn een leuke groep en goede mix van landschapsontwerpers en landschapsarchitecten en een grafisch vormgever met verschillende interesses, expertises, specialismen en achtergrond. De meesten van ons komen van één van de opleidingen in Velp, Wageningen of Den Bosch. Enkele collega’s hebben hun opleiding, kennis en ervaring ook buiten onze landsgrenzen opgedaan. Anderen binnen ons ontwerpteam komen zelfs uit een heel ander vakgebied zoals 3D animatie, grafisch ontwerp of stedenbouwkundig ontwerp. Juist deze diversiteit en veelzijdigheid maakt ons als team anders.

Als creatief en ondernemend team willen we opdrachtgevers of stakeholders verbinden, verbeelden en verrassen. Dat doen we door opgaves scherp te doorgronden, originele concepten of oplossingen te bedenken en ideeën slim te verbeelden of uit te leggen. Landschapsarchitecten binnen Eelerwoude zijn zelfstandig adviseurs die een project van A tot Z kunnen oppakken. Van eerste idee tot uitvoering. Dat onderscheidt ons van andere soortgelijke bedrijven in de markt.

“De natuur een stem geven wanneer het gaat om ruimtelijke ontwikkeling en thema’s als duurzame energie, klimaatadaptatie en biodiversiteit vroegtijdig een plek geven in onze ontwerpen.”
De natuur een stem geven wanneer het gaat om ruimtelijke ontwikkeling en thema’s als duurzame energie, klimaatadaptatie en biodiversiteit vroegtijdig een plek geven in onze ontwerpen.

Kom jij het team van Landschapsontwerp versterken?

Ontdekken of werken bij Eelerwoude aansluit bij jouw persoonlijke (groei)ambities? Onderdeel worden van dit team of één van de andere vakdisciplines die we in huis hebben? Check alle carrièrekansen via onderstaande button. Of pak de regie over je eigen carrière, ga naar ‘Open sollicitatie’ en verras ons met jouw sollicitatie.