Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ilse Stilkenboom

natuurinclusief ontwerper

“Ga niet waar de weg je leidt, maar ga waar geen pad is en laat je eigen spoor achter.”
(Ralph Waldo Emerson)

Bij Ilse Stilkenboom zit het ontwerpen in het bloed. De student Stedelijk Interieur Architectuur groeide snel door in haar carrière van landschapsarchitect Peter Verkade naar ingenieursbureau Den Haag en Stadsontwikkeling Rotterdam. Deze allround-landschapsontwerper zette haar carrière voort bij BügelHajema Adviseurs in Assen. Maar groen was niet groen genoeg en daarom besloot ze bij Eelerwoude te gaan werken. Ze heeft een missie: dé natuurinclusieve ontwerper te worden. Die kans krijgt ze bij Eelerwoude.

Haar motto is: ‘Leef voor de verandering’. Ze zet met liefde haar kennis en kunsten in voor alles wat leeft en groeit. Dit uit zich in een frisse blik vanuit een verrassende invalshoek en een enthousiasme om ruimte te creëren voor natuur. Haar integrale aanpak komt goed tot z’n recht bij Eelerwoude. De vakdisciplines ecologie, rentmeesterij, cultuurtechniek en ruimtelijke ontwikkeling zijn voor haar binnen handbereik; wij hebben ze in huis.

In haar vrije tijd wandelt Ilse met haar gezin in de natuurgebieden van Drenthe, Groningen en Duitsland. Ze luistert graag naar muziek, als het kan de hele dag door. Haar hoofd maakt ze leeg met yoga, het liefst in de buitenlucht. Haar liefde voor de natuur brengt ze tot leven in haar grote tuin, waar ruimte is voor natuurinclusieve elementen zoals takkenrillen, fruitbomen en struweel.