Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Team Rentmeesterij

Bij Eelerwoude zien we Rentmeesterij als een vakgebied met een verleden en een vakdiscipline met veel potentie richting de toekomst. Binnen dit team nemen de Rentmeesters een belangrijke ondernemende en ontwikkelende rol in. Er wordt veelal gewerkt aan duurzame beheervraagstukken en het verduurzamen van landbouw op de mooiste locaties verspreid over heel ons land. De vraagstukken waaraan dit team werkt, hebben vrijwel altijd een natuurlijk karakter en een duidelijke groene component. Ons team Rentmeesterij stelt zich graag even verder aan je voor:

“Ons team werkt in de dagelijkse praktijk aan zaken als pacht, Natuurschoonwet, SNL-certificering, functieveranderingen, rendementsverbeteringen, gebiedsontwikkelingen en het verduurzamen van landbouw. Natuurinclusief ontwikkelen, inrichten en beheren zien wij als meerwaarde voor ons vakgebied. Op deze manier leveren wij als Rentmeesters een waardevolle bijdrage aan de toekomst van landgoederen, landbouwgrond, monumenten of erfgoederen.

Binnen Eelerwoude werken we veelvuldig samen met collega’s van andere vakdisciplines. Dat maakt ons werkveld niet alleen uitdagender, het verbreedt onze blik. Onze opdrachtgevers waarderen ons voor onze kennis en lef om verder te kijken dan de voor de hand liggende adviezen. Dat kenmerkt ons als team. We komen binnen en vanuit het werkgebied van de Rentmeesterij veelvuldig in aanraking met thema’s als duurzame landbouw, natuurontwikkeling, biodiversiteit, energietransitie of een gezonde (leef)omgeving. Zo maken we, samen met onze opdrachtgevers, werk van een natuurinclusieve omgeving.

Als team zijn we verrassend veelzijdig en beschikken we over een grote diversiteit aan Rentmeesters. Qua opleiding, achtergrond, specialisatie en groeiambitie. Juristen, advocaten, taxateurs, vastgoed adviseurs, grondzaken, makelaardij, consultants en beëdigd rentmeester we hebben ze allemaal in ons team. Hierdoor krijgen we allemaal de kans ons te blijven ontwikkelen over de volle breedte van het rentmeestersvakgebied en betekenisvol werk te verrichten.

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en lid van diverse partijen als Federatie Particulier Grondbezit, Stichting Kastelen, Buitenplaatsen en Landgoederen etc. Zo blijven we continu werken aan onze kennis en ons netwerk. Aan de andere kant delen wij onze kennis, kunde en netwerk weer met andere relaties, externe rentmeesters, pleitbezorgers en externe bureaus.

Binnen het rentmeesterteam houden we elkaar scherp en dagen we elkaar uit. Elke collega krijgt de gelegenheid om zijn eigen expertise te kiezen en te ontwikkelen. Vakkennis delen we met elkaar in kennisbijeenkomsten, waarbij zowel collega’s als externe partijen uitgenodigd worden om een inhoudelijke bijdrage te leveren. Samen bezoeken we verschillende keren per jaar landgoederen, projecten, events of netwerkactiviteiten. Hier leer je veel van en blijf je bouwen aan je (sociale) netwerk.”

Natuurinclusief ontwikkelen, inrichten en beheren zien wij als onze meerwaarde. Op deze manier leveren wij als rentmeesters een waardevolle bijdrage aan de toekomst van landgoederen, landbouwgrond, monumenten of erfgoederen.
Natuurinclusief ontwikkelen, inrichten en beheren zien wij als onze meerwaarde. Op deze manier leveren wij als rentmeesters een waardevolle bijdrage aan de toekomst van landgoederen, landbouwgrond, monumenten of erfgoederen.

Jouw carrièrekansen binnen team Rentmeesterij in kaart?

Ontdekken of werken bij Eelerwoude aansluit bij jouw persoonlijke (groei)ambities? Onderdeel worden van dit team of één van de andere vakdisciplines die we in huis hebben? Check alle carrièrekansen via onderstaande button. Of pak de regie over je eigen carrière, ga naar ‘Open sollicitatie’ en verras ons met jouw sollicitatie.