Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Henk Scheven

directeur

Werken bij Eelerwoude dat is een bewuste keuze. Zeker niet een keuze voor iedereen die actief is in ons vakgebied. Wel een keuze voor iedereen die samen met ons op weg wil naar 100% natuurinclusief. Directeur Henk Scheven neemt je mee in zijn visie en waarom je zou moeten kiezen voor een carrière bij Eelerwoude.

“In 2004 heb ik gekozen voor een carrière bij Eelerwoude. Waarom? Ik wilde onderdeel zijn van deze club bevlogen adviseurs met een groen karakter. Aan de andere kant wilde ik, als jong talent, zelf ook geschiedenis schrijven met de betekenisvolle projecten en vraagstukken waar ik direct mee aan de slag mocht. Heel eerlijk, ik wilde als Ruimtelijk Ontwikkelaar gewoon op het hoogste niveau acteren binnen het vakgebied. Beter worden in het vak en beter doen voor onze leefomgeving. Écht iets achterlaten voor volgende generaties. Voor mijn kinderen en voor hun kinderen. Dat kon bij Eelerwoude. En dat kan nog steeds.

Nu heb ik het voorrecht om inhoud en invulling te geven aan de rol van gids binnen Eelerwoude. Voor de organisatie, medewerkers, opdrachtgevers en leefomgeving. In mijn ogen is een gezonde, natuurlijke leefomgeving nooit af. Welke rol we hier als ondernemende professionals bij spelen, daar hebben we zelf invloed op. Ik geloof oprecht dat we allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen, eigen keuzes mogen maken en hierbij best fouten mogen maken. Zolang we er maar van leren en daadkrachtig op anticiperen.

Vanuit mijn rol kijk ik graag naar kansen en heb ik de ambitie bij te dragen aan een gezonde toekomst. Hoe?  Door medewerkers en opdrachtgevers uit te dagen om natuurinclusief te ontwikkelen, in te richten en te beheren. Maar om samen aan een gezonde toekomst te werken, moet je de historie kennen. Dat geldt voor onze leefomgeving, de vraagstukken waaraan we werken en voor ons als bedrijf. Mijn omgeving daadwerkelijk laten zien en ervaren wat we als team buiten doen en welke buitengewone prestaties we neerzetten; daar ben ik trots op.

Mijn ideaal om op het hoogste niveau te spelen binnen ons vakgebied is alleen maar sterker geworden. De juiste mensen maken hierbij het verschil. Daarom staat onze deur altijd open voor ondernemende professionals die intrinsiek gemotiveerd zijn om onderdeel te worden van ons team. Laten we vandaag nog starten om samen geschiedenis te schrijven voor de volgende generaties.

Daar krijg ik energie van. Jij ook? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking.”