Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Mathijs Biemold

adviseur ruimtelijke ontwikkeling

Na zijn studie Ruimtelijke Ordening en Planologie bij Hogeschool Saxion in Deventer ging Mathijs aan de slag in de wintersport- en fietsenmarketing. Omdat hij een groot liefhebber van buitensporten is, heeft hij nooit spijt gehad van deze wending. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het kriebelde hem toch om iets met zijn studie te doen. En zo kwam hij bij Eelerwoude terecht.

De interesse van Mathijs lag tijdens zijn studie bij de stedelijke kant van de planologie. De liefde voor het buitenleven heeft uiteindelijk ook de groene kant van het vakgebied bij hem aangewakkerd. Zijn kennis en voorliefde voor beide kanten wil hij nu gebruiken om een positieve bijdrage te leveren aan onze leefomgeving.

Wat hem bij zijn collega’s opvalt, is dat ze stuk voor stuk een oprecht drive hebben om impact te maken met hun werk. Hij wil ook graag zijn steentje bijdragen aan de ambitie van Eelerwoude en de thema’s waaraan we werken: biodiversiteit, energietransitie, klimaatadaptatie en een gezonde leefomgeving. Daarnaast hoopt hij veel te leren van collega’s uit de andere vakdisciplines en samen mooie resultaten te bereiken.

In zijn vrije tijd is hij zoals gezegd veel buiten. Dan zie je hem wielrennen, (berg)wandelen, tuinieren of wintersporten. Hij luistert ook graag naar muziek en steekt verder zijn tijd in het trainen van zijn jonge Flatcoated Retriever tot jachthond.