Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ernstjan de Vries

adviseur landelijk gebied en grondzaken

“Alleen ga je snel, samen kom je verder”

Ernstjan deed de opleiding Academie Diedenoort Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij studeerde af bij Staatsbosbeheer en daar tekende hij na zijn studie een arbeidscontract. Bij de afdelingen Vermogensbeheer en Grond & Gebouwen ontwikkelde hij zich in de breedte op het gebied van pacht en grondzaken. Hij wilde zich blijven ontwikkelen en deed een opleiding Vastgoed Economie aan de ASRE en een cursus Veehouderij voor natuurbeheerders.

Ernstjan is van alle markten thuis en hij deinst niet snel terug voor een nieuw vraagstuk. Bij Eelerwoude wil hij op zoveel mogelijk vlakken impact maken. Een positieve invloed op onze mooie aarde hebben. Iets dat niet vergeten wordt. Vraagstukken vanuit grotere maatschappelijke en bestuurlijke organisaties liggen hem na aan het hart, daar pakt hij graag de regie.

De overstap naar ons bedrijf komt voort uit zijn wens om zich persoonlijk te ontwikkelen. ‘Eelerwoude stelt haar medewerkers voorop en heeft de tools om mij weer op het goede spoor van mijn ontwikkeling te zetten. Je krijgt hier de kans om te ontdekken wat je leuk vindt en dat mag je gaan doen. Hoe gaaf is dat? Bovendien is Eelerwoude een bekend merk en een toonaangevende speler in de markt. Ik vind het een eer daar onderdeel van te mogen zijn.’ zegt Ernstjan.

Is hij niet aan het werk, dan vind je hem waarschijnlijk op of rond het korfbalveld waar hij zelf speelt en een jeugdteam coacht. Daarnaast mag hij graag koken, films kijken en leuke (sportieve) dingen doen met vrienden en/of zijn vriendin. Maar ook voor een goed gesprek met een warm of koud drankje is hij te porren.