Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Chris Palmer

adviseur en projectleider cultuurtechniek

Chris deed de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein en Social Work aan de Avans Hogeschool. Toen hij in 2017 Bij Eelerwoude kwam werken vervulde hij de rol van adviseur en toezichthouder. Al snel groeide hij naar de rol van directievoerder en projectleider, maar adviezen geven en toezicht houden doet hij nog steeds. Dat is wat hij leuk vindt en waar hij energie van krijgt.

Als projectleider zorgt hij ervoor dat projecten op een gestructureerde wijze een mooi product wordt gemaakt. Als adviseur houdt hij zich bezig met aanbestedingen, contractvorming, detaillering en technische vraagstukken. Projecten tot uitvoering brengen en behoudt van tevreden opdrachtgevers zijn de belangrijkste doelen in zijn werk.

Chris zegt: ‘Ik vind het belangrijk mezelf te ontwikkelen, maar ook dat ik dicht bij mezelf kan blijven door te doen wat ik leuk vind. Zijn hart gaat sneller kloppen van grootschalige inrichtingsprojecten. Daarom is hij ook bij Eelerwoude gaan werken. Hij is trots op het resultaat van het beekherstelproject van de Groote Beerze, een project waar thema’s als natuurherstel, ontwikkeling van een robuust watersysteem en versterken van recreatie aan bod komen.

Hij zou zo weer voor Eelerwoude kiezen: “We hebben een directeur met een visie die Eelerwoude naar een hoger niveau brengt. Hij staat voor zijn personeel en is voor iedereen bereikbaar. We werken op mooie plekken, hebben leuke collega’s en een grote variatie in opdrachtgevers. In mijn werk krijg ik veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, wat maakt dat ik met veel plezier mijn werk doe!”