Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Claudi Olde Olthof

projectondersteuner

“Zaai en je zult oogsten”

Deze duizendpoot heeft veel verschillende opleidingen gevolgd en ze heeft ondersteunende, commerciële en secretariële capaciteiten ingezet bij net zoveel verschillende bedrijven. Na een tijdje als ZZP-er te hebben gewerkt, ging ze op zoek naar een bedrijf dat echt bij haar past. Zo kwam ze bij Eelerwoude terecht.

Ze mag graag collega’s ondersteunen en meedenken over allerlei vraagstukken, daar krijgt ze energie van. Projecten soepel laten verlopen en daarmee de natuur in Nederland de ruimte geven, ‘op weg naar 100% natuurinclusief’. Voldoening van werk dat ertoe doet. Allemaal redenen waarom deze baan goed bij haar past.

Claudi zegt: ‘Het valt me dat op Eelerwoude haar werknemers op nummer 1 zet. Je krijgt hier veel vrijheid en de mogelijkheid te doen wat je echt leuk vindt. Zo mag ik projecten van Natuurmonumenten begeleiden. Daar heb ik heel veel zin in.’

Is ze niet aan het werk dan mag ze graag wielrennen, wandelen of eten en borrelen met familie of vrienden. Maar met een goed boek op de bank vindt ze ook een heerlijke vrijetijdsbesteding.