Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Bart Nootebos

adviseur ruimtelijke ontwikkeling / bosmakelaar

“Iedereen zei dat het niet kon, tot er iemand kwam die dat niet wist.”

We stellen een nieuwe collega voor: Bart Nootebos, adviseur ruimtelijke ontwikkeling. Deze sociaal geograaf werkte aan natuurontwikkeling en recreatiebevordering bij de regio Waterland en bij de Groene Long, de voorloper van het Nationaal Landschap Laag Holland. Hij zette zich daarbij in voor het behoud van de agrariërs als beheerders van het veenweidelandschap. Vanuit de functie programmacoördinator Wonen bij de gemeente Purmerend, werd hij in 2012 wethouder in de gemeente Stede Broec. Daar had hij ruimtelijke ontwikkeling, openbare ruimte en duurzaamheid in zijn portefeuille.

Als proces- en omgevingsmanager brengt hij belangen samen in gebiedsprocessen. Dat is zijn passie en zijn kracht. Het is nodig dat partijen zowel lokaal, regionaal als nationaal samenwerken om de biodiversiteit en onze mooie landschappen in stand te houden. Daarvoor wil hij zich graag inzetten. En dat kan bij Eelerwoude.

Bart laat zich graag uitdagen voor een potje schaak. Als het weer het toelaat gaat hij samen met zijn vrouw met de camper toeren. Dan bezoeken ze plekken waar je mooi kunt fietsen. Hij is ook altijd te porren voor een lekker optreden in Paradiso of de Melkweg in Amsterdam. Dan spreekt hij af met vrienden die over het land zijn uitgewaaierd.