Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Fiona Boonk

adviseur ecologie

‘Hakuna Matata’

Ze begon op het MBO Dierverzorging, daarna deed ze Diermanagement in Leeuwarden en vervolgens studeerde ze Forest & Nature conservation aan de Wageningen Universiteit. Met haar diploma’s op zak ging ze bij Arnhem Klimaatbestendig aan de slag. Daar inspireerde ze inwoners van Arnhem tot het nemen van klimaatbestendige maatregelen. Bij adviesbureau Ecoconsultancy deed ze onderzoek naar beschermde soorten en de bijbehorende ontheffingsaanvragen.

In april 2022 maakte Fiona de overstap naar Eelerwoude en hier wil ze zoveel mogelijk samenwerken met inspirerende collega’s. Het liefst wil ze alles weten, niet alleen over ecologie maar ook over bodem- en waterprocessen en dan ook nog meer over bouwkunde. Ze wil zich graag richten op ruimtelijke ingrepen waarbij zowel ecologie, klimaatmaatregelen, esthetiek en gebruiksvriendelijkheid van belang zijn. Daarvoor zit ze bij Eelerwoude op de juiste plek.

Het feit dat Eelerwoude een variatie aan expertises in huis heeft, sprak Fiona erg aan. Ze wil integraal samenwerken aan mooie projecten waar je blij van wordt als je het resultaat in de omgeving ziet.
Heeft ze vrije tijd, dan doet ze van alles wat: Boulderen, buiten spelen, werken in de moestuin, een goed feestje of thuis genieten van haar LP’s, een bordspel of een uitdagende cryptogram. Ze is aardig creatief maar voor nieuwe ervaringen gaat ze graag naar het filmhuis, kunstbeurzen en -musea. Haar insteek is: ‘Laat mij maar tot het einde spelen, ontdekken en leren.’