Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ecohydrologie

Binnen Eelerwoude houden de ecohydrologen zich onder andere bezig met natuur-, water- & bodemopgaven door heel Nederland. Ze doen inventarisaties, ecohydrologisch (veld)onderzoek, geven praktijkgerichte adviezen en stellen inrichtingsplannen op. In de praktijk vervul je als ecohydroloog bij Eelerwoude een toonaangevende rol bij het natuurinclusief ontwikkelen, inrichten en beheren en werk je aan grotere maatschappelijke ontwikkelthema’s.

Kom je ook werken aan herstel van gebieden die zijn verdroogd, verzuurd, vermest of waarbij de kwelstromen zijn weggevallen? Het omvormen van landbouwgebieden naar natuurinclusieve gebieden is een uitdagende taak voor je. Klimaatadaptieve vraagstukken en inrichtingen hebben je speciale interesse, maar je slaat ook een brug naar biodiversiteit, energietransitie en de gezonde leefomgeving. Juist bij deze brede maatschappelijke thema’s weet je onze wijze van systeemdenken om te zetten naar rendement. En er liggen nog zoveel meer kansen.

Zo zien wij de bodem als samenwerkingskans. We hebben dan ook hele korte lijnen met andere vakdisciplines. We versterken elkaar en vullen elkaar vakinhoudelijk aan. Hierdoor pakken we regelmatig projecten gezamenlijk op en werken we integraal. We houden van een goede mix van veldwerk en kantoorwerk.

Als ecohydroloog bij Eelerwoude ben je bevlogen op de inhoud en praktisch ingesteld. Daarin onderscheid jij je van andere ecohydrologen of collega’s in de markt. Jij vindt, net als je collega’s, dat veldwerk de basis moet zijn van alle projecten. Je kunt namelijk geen toekomstbestendige of scherpe analyse maken van vegetatie, bodem, grondwater e.d. als je niet in het veld bent geweest.

Je collega’s zijn bewuste, positieve denkers en praktische doeners. Samen doen we doen boringen, observeren de watervegetatie en overleggen we met beheerders. Allemaal werkzaamheden die je niet van achter je bureau kunt doen. Hierbij gebruik je verschillende tools, natuurinclusieve vervoersmiddelen en het geografische informatiesysteem GIS. Een belangrijke taak is begrijpelijke rapportages opstellen voor opdrachtgevers. Daarmee zet je echt iets in beweging.

“Klimaatadaptieve vraagstukken en inrichtingen hebben onze speciale interesse als ecohydrologen bij Eelerwoude, maar ook slaan we de brug naar ontwikkelthema’s als biodiversiteit, energietransitie en de gezonde leefomgeving.”
Klimaatadaptieve vraagstukken en inrichtingen hebben onze speciale interesse als ecohydrologen bij Eelerwoude, maar ook slaan we de brug naar ontwikkelthema’s als biodiversiteit, energietransitie en de gezonde leefomgeving.

Welkom bij Eelerwoude

Ontdekken of werken bij Eelerwoude aansluit bij jouw persoonlijke (groei)ambities? Check alle carrièrekansen via onderstaande button. Of pak de regie over je eigen carrière, ga naar ‘Open sollicitatie’ en verras ons met jouw sollicitatie.