Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Jouw vakinhoudelijke collega’s

Onze opdrachten laten zich veelal niet in een hokje duwen en onze adviseurs ook niet. Het zijn stuk voor stuk vakspecialistische professionals die, individueel en als team, op het hoogste niveau willen acteren. Positieve denkers, praktische doeners, resultaatgerichte doorzetters.

Eelerwoude adviseurs denken verder dan de vraag. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag, zijn in staat terug te denken vanuit het beoogde resultaat en hebben de drive om opdrachtgevers (of overige betrokken partijen) mee te nemen bij het natuurinclusief ontwikkelen, inrichten of beheren van de leefomgeving van de toekomst.

Onze adviseurs zijn intrinsiek gemotiveerd om actief bij te dragen aan ons gedeeld doel en koers te zetten richting ‘100% natuurinclusief’. Vanuit hun functie, het brede vakgebied of de ontwikkelthema’s. Als adviseur, op interimbasis of als duurzaam partner. Teamwork, van elkaar leren en impact maken. Daar gaat ons groene hart sneller van kloppen. Daarom werken de beste adviseurs bij Eelerwoude.

Wil jij ook werk maken van jouw ambitie? Volg dan nu jouw groene hart. Wij zeggen welkom in ons team.

Jouw collega's