Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Gedreven HR-ADVISEUR

die in de startblokken staat om onze HR naar een hoger niveau te tillen

Bij Eelerwoude zijn we op weg naar 100% natuurinclusief. Ambitieus? Dat klopt, wij gaan ervoor! Als team van bevlogen collega’s samen met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Deze ambitie en groei zorgen onder andere voor andere behoeftes, vraagstukken, processen en kansen binnen ons HR-landschap,

Verder zijn we continu bezig om ons als netwerkorganisatie te onderscheiden met ‘natuurinclusief werkgeverschap’, te bouwen aan onze organisatiecultuur, ons werkgeversmerk te versterken en het werven en verbinden van collega’s. En daar kunnen we wel wat HR-visie, expertise en slagkracht bij gebruiken. Klinkt dit als een uitdaging die aansluit bij jouw persoonlijke ambitie? Dan komen we graag met jou in contact.

Dit ga je doen

Als HR-adviseur binnen Eelerwoude krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid om jouw kennis en kunde toe te passen. Jouw visie op het HR-landschap van de toekomst en HR-ervaring kun je inzetten voor een bedrijf met een betekenisvolle missie. Je vormt een team met drie andere HR-collega’s en werkt zelfstandig waar het kan of met collega’s wanneer de situatie daarom vraagt.

Je gaat aan de slag met de verdere ontwikkeling en uitvoering van onze HR-aanpak en werving- en selectiebeleid, inclusief het activeren, monitoren en evalueren van sollicitatieprocessen. Jij stelt onze vacatures op. Daarnaast adviseer je leidinggevenden bij uiteenlopende HR-vraagstukken en ondersteun bij arbeidsvoorwaardelijke gesprekken en het toepassen van de juiste wet- en regelgeving.

Met jouw kennis en ervaring ga je Eelerwoude als natuurinclusief werkgeversmerk verder ontwikkelen en activeren. Daarbij stimuleer je de positieve medewerkersbeleving en de -reis binnen Eelerwoude en geef je vorm aan een passend on- en offboarding programma. Je zet initiatieven op om het werkplezier van collega’s te stimuleren en ontwikkelt profielen voor nieuwe rollen. Ook de ontwikkeling van ons eigen cultuurboek wordt aan jou toevertrouwd. Verder heb je een belangrijke rol in het uitbouwen van onze eigen Eelerwoude Academie.

Samen met de collega’s van marketing en communicatie werk je aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Van employer branding tot job marketing en van externe wervingscampagnes tot interne communicatie. Voor verschillende doelgroepen coördineer je gerichte wervingscampagnes, die potentiële collega’s aanspreken. Denk hierbij zowel aan doorgewinterde professionals als aan jong talent. Je kunt studenten enthousiasmeren tijdens events en carrièredagen en weet de samenwerking met verschillende opleidingen binnen ons vakgebied te versterken.

Dit breng je mee als HR-adviseur

Van nature ben je bevlogen, betrokken en benaderbaar en met jouw doortastende houding werk je oplossingsgericht. Je kunt strategisch denken en vindt het heerlijk om praktisch aan de slag te gaan. Deze diversiteit in de functie zie je als een kans om jezelf te ontwikkelen en samen verder te groeien.

Je durft initiatief te nemen, hebt visie, zoekt verbinding en verdiept je in HR-trends of ontwikkelingen. Maar bovenal ben je een fijne collega, die graag in een organisatie in ontwikkeling werkt en vanuit HR bij wil dragen aan onze natuurinclusieve ambitie.

Verder heb je:
een relevante, afgeronde HBO-opleiding, bijv. Human Resource Management, Personeelsmanagement of Personeel & Organisatie
en ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
kennis van relevante wet- en regelgeving
de skills om inzichten, informatie en ideeën overtuigend om te zetten nar een pakkende HR-aanpak, W&S-beleid en klinkende resultaten
de motivatie om vanuit HR mee te denken over verbeterkansen voor de organisatie

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 28-40 uur per week
een open werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s
een passend salaris en een goede pensioenregeling
de vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor of op locatie te werken, incl. thuiswerkvergoeding
een aantrekkelijk mobiliteitsplan met reiskostenvergoeding, een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, kennisavonden en projectbezoeken via de Eelerwoude Academie

Enthousiast?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop en stuur jouw cv en korte motivatie mee. We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ambities en ontmoeten je graag.

Wil je eerst wat meer weten? Mail dan je vraag naar werkenbij@eelerwoude.nl. Telefonisch kennismaken kan ook. Bel gerust met Marjon Gelink via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Marjon Gelink

Marjon Gelink

HR-adviseur