Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ervaren (all-round) HR-ADVISEUR

die het HR-landschap binnen Eelerwoude verder in bloei kan brengen

Bij Eelerwoude zijn we samen op weg naar 100% natuurinclusief. Ambitieus? Klopt. Wij gaan ervoor, als een bevlogen en groeiend team collega’s. Deze ambitie en groei zorgen o.a. voor andere behoeften, vraagstukken, uitdagingen, processen en kansen op het gebied van HR. Zowel vanuit medewerkers als vanuit leidinggevenden en directie. Een professionaliseringsslag om onze HR-afdeling verder tot bloei te brengen, is één van de uitdagingen die we hebben liggen.

Verder zijn we continu bezig om ons als netwerkorganisatie te onderscheiden met ‘natuurinclusief werkgeverschap’. We bouwen aan onze organisatiecultuur. Versterken onze positie als goed werkgever op de arbeidsmarkt. Hebben focus op het duurzaam inzetten, verbinden en aantrekken van collega’s. Hebben oog voor wat er speelt bij medewerkers.

En daar kunnen we wel wat HR-visie, expertise en slagkracht van een HR-Adviseur bij gebruiken. Een uitdaging die aansluit bij jouw persoonlijke ambitie? Dan komen we graag met je in contact.

Dit ga je doen

In deze sleutelrol als allround HR-Adviseur krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je krijgt alle kansen om het verschil te maken met jouw visie op HR en om jouw HR-ervaring in te zetten voor een bedrijf met een missie. Je bent een denker, doener en doorpakker. Je bent een verbindende schakel tussen collega’s en de organisatie, durft keuzes te maken en weet tot consensus te komen bij tegenstrijdige belangen. In de praktijk ga je je o.a. bezighouden met onderstaande taken of werkzaamheden.

Met jouw ervaring en heldere visie weet jij stap voor stap een HR-professionaliseringsslag te maken en breng je structuur.
Je bent een stevige gesprekspartner, weet wat er in de organisatie speelt, adviseert leidinggevenden bij HR-taken & vraagstukken en biedt handvatten.
Je bent een betrokken aanspreekpunt voor collega’s, stelt mensen op hun gemak en weet vroegtijdig wat er speelt bij medewerkers.
Je weet de Eelerwoude cultuur te borgen en inhoud & vorm te geven aan ons cultuurboek.
Je weet Eelerwoude als natuurinclusief werkgeversmerk verder te ontwikkelen en activeren.
Je adviseert en begeleidt werving- & selectietrajecten, je zet vacatures op, coördineert wervingscampagnes, schuift aan bij sollicitatiegesprekken en geeft inhoud aan het onboardingprogramma.
Samen met collega’s van marketing en communicatie werk je aan onze arbeidsmarktcommunicatie.
Je vervult een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze eigen Eelerwoude Academie.
Je hebt kennis van wet- & regelgeving, adviseert bij de juiste toepassing ervan en hebt aandacht voor duurzame inzetbaarheid en preventief verzuim.

Dit breng je mee als HR-adviseur

Je werkt zelfstandig waar het kan, adviseert leidinggevenden (gevraagd en ongevraagd), vormt een team met twee andere HR-collega’s of trekt samen op met collega’s wanneer de situatie erom vraagt. Je kunt strategisch denken en (nieuwe) projecten of initiatieven opzetten, en vindt het heerlijk om soms ook praktisch aan de slag te zijn. Je ziet het als een kans om vanuit HR mee te denken over verbeterkansen of mee te werken aan organisatiebrede (HR) thema’s.

Je bent op de hoogte van HR-trends & ontwikkelingen, durft eigen initiatief te nemen en ziet het als een uitdaging om het werkplezier en de groei van collega’s te stimuleren. Bouwen aan vertrouwen op alle niveaus binnen Eelerwoude is voor jou een tweede natuur.

Van nature ben je betrokken, doortastend, oplossingsgericht en benaderbaar. Je beschikt over empathisch vermogen én geeft duidelijkheid. Bovenal ben een fijne collega met een groen hart, die graag in een organisatie in ontwikkeling werkt en vanuit HR bij wil dragen aan onze natuurinclusieve ambitie.

Verder heb je:
een relevante, afgeronde Hbo-opleiding, bijv. Human Resource Management, Personeelsmanagement of Personeel & Organisatie
minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
het in je om inzichten, informatie en ideeën overtuigend om te zetten naar een pakkende HR-aanpak, W&S-beleid, passende processen en klinkende resultaten

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 32-40 uur per week
een open werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s
een passend salaris en een goede pensioenregeling
de vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor of op locatie te werken, incl. thuiswerkvergoeding
een aantrekkelijk mobiliteitsplan
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, kennisavonden en projectbezoeken via de Eelerwoude Academie

Enthousiast?

Kom dan nu uit de startblokken en solliciteer direct via de onderstaande knop of mail jouw CV en een korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl.
Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ambities en ontmoeten je graag. Eerst even telefonisch kennismaken of meer weten? Dat kan. Neem dan contact op met Weya Boers via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.