Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

ambitieuze ECOLOOG in Wageningen

die flora en fauna een plek geeft in integrale ontwikkel-, inrichtings- en beheerplannen

Wil jij werken aan boeiende natuurinclusieve vraagstukken en toonaangevende projecten? Wil jij jouw ecologische kennis inzetten bij het bevorderen van biodiversiteit, klimaatadaptatie en soortenbescherming? Voel jij je thuis in een bedrijf met een grote diversiteit een profit, non-profit en particuliere opdrachtgevers? Dan moet je zeker verder lezen.

Dit zijn je taken

In deze boeiende functie krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je ziet het als een kans om natuurwetgeving en natuurbeleid om te zetten naar praktische adviezen en natuurinclusieve oplossingen.

In de praktijk is dit wat je gaat doen:
Je stelt ecologische adviezen op.
Je doet inventarisaties.
Je werkt aan biodiversiteitsplannen.
Je werkt ideeën uit die natuurwaarden versterken.

Jouw kennis & kunde

Als adviseur ecologie bij Eelerwoude heb je gevoel bij het belang van opdrachtgevers, het bevoegd gezag en de ambitie van Eelerwoude. Je werkt projectmatig samen met bijvoorbeeld adviseurs landschapsontwerp en adviseurs ruimtelijke ontwikkeling. Je hebt de drive om de biodiversiteit of ecologische waarden te versterken en hiervoor buiten de bestaande kaders te denken.

Binnen Eelerwoude kun je jonge talenten vakinhoudelijk inspireren, in hun kracht zetten en naar een nog hoger niveau tillen, dat vind je een uitdaging. Soms door kleine stappen te zetten, soms door samen grotere stappen te zetten.

Laten we iets in beweging zetten en samen op weg gaan naar 100% natuurinclusief!

Werken aan maatschappelijke thema’s

Natuurlijk blijven we ook investeren in jouw ontwikkeling en groei. Hoe? Bij Eelerwoude sta jij aan het roer. Als adviseur ecologie draag je bijvoorbeeld proactief bij aan de ontwikkeling van grotere maatschappelijke thema’s. Of zoals wij ze zelf noemen; ontwikkelthema’s.

Je werkt aan thema’s als: biodiversiteit, een gezonde leefomgeving, energietransitie of klimaatadaptatie. Je krijgt de kans deze verder uit te bouwen, nieuwe programma’s op te zetten of diensten te ontwikkelen. Met jouw brede blik op ons vakgebied en ervaring met veldonderzoek ben jij een waardevolle aanvulling binnen ons team.

Dit breng je mee als Adviseur Ecologie

Je bent van nature een teamspeler, leergierig, inventief, doelgericht, praktisch ingesteld en communicatief vaardig. Maar bovenal ben je een prettige collega die zich thuis voelt in een groeiend bedrijf en die wil bijdragen aan 100% natuurinclusief. Verder heb je:
een relevante (afgeronde) HBO- of WO-opleiding; bijv. HAS, Van Hall Larenstein of Wageningen Universiteit.
bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een adviesbureau.
goede kennis van de Nederlandse flora en fauna, ervaring met ecologisch veldwerk en kennis van relevante wet- & regelgeving.

Ben je een enthousiaste starter op de arbeidsmarkt, en heb je vanuit jouw persoonlijke interesse of in je vrije tijd al wel wat extra kennis en ervaring opgedaan van flora en fauna? Dan dagen we je zeker uit om ook te reageren.

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 28-40 uur per week op ons kantoor in Wageningen
een aantrekkelijk salaris met volop groeimogelijkheden
vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor, op locatie of in het veld te werken
een aantrekkelijke mobiliteitsplan met een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, opleidingen en kennisgroepen
mogelijkheden om je woning te verduurzamen

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ambities en ontmoeten je graag. Mail jouw cv en een korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaand knop. Wil je eerst wat meer weten of telefonisch kennismaken? Dat kan, bel dan gerust met Tim Asbreuk, adviseur ecologie of Marjon Gelink, HR-adviseur, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.