Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Ramon Olde Bolhaar en Stan Vrielink lieten zich interviewen door het VVA-magazine. Lees hieronder waarom werken bij Eelerwoude voor hun aantrekkelijk is.

Van zonnepark tot hoogveen

Het is vooral de variatie in projecten en werkzaamheden waardoor Ramon Olde Bolhaar en Stan Vrielink zich bij adviesbureau Eelerwoude zo goed op hun plek voelen. Het mooist vinden ze natuurprojecten waar ze van A tot Z bij het proces betrokken zijn, en het plan dat ze zelf getekend en berekend hebben tot leven zien komen.

Beide adviseurs Natuur- en cultuurtechniek zijn in 2019 bij Van Hall Larenstein afgestudeerd; Stan in de opleiding Land- en Watermanagement en Ramon Tuin- en Landschapsinrichting. Ze hebben in de basis dezelfde functie maar daarnaast ook een eigen specialiteit, vertellen ze. Zo weet Ramon veel van bomen en schrijft hij bijvoorbeeld ook Boom Effect Analyses, BEA’s. Stan kan goed met GIS overweg en wordt daar vaak voor ingezet. Stan: ‘Als je aangeeft dat je in een bepaald vakgebied bijzondere interesse hebt, wordt daar rekening mee gehouden.’ Ramon vult aan: ‘En laat Eelerwoude je opleidingen volgen.

Je bent hier vrij in wat je doet en krijgt de mogelijkheid projecten die je leuk vindt naar je toe te trekken.’

Ramon Olde Bolhaar

Ramon Olde Bolhaar

adviseur cultuurtechniek

Stan Vrielink

Stan Vrielink

adviseur cultuurtechniek