Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

VELDONDERZOEKERS

voor de periode van 15 mei tot en met 15 september

Als Veldonderzoeker inventariseer en bestudeer je soorten als vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen. Dit onderzoek doe je op locatie. Daarbij gebruik je allerlei hulpmiddelen zoals een batdetector, een boomcamera en een nachtkijker. Via een app verwerk je de resultaten in het geografisch informatiesysteem GIS. Deze informatie gebruiken je collega’s voor hun ecologische rapportage.

Je bent voornamelijk in de avonduren, ’s nachts of in de vroege ochtend aan het werk, want dan zijn de soorten actief. Het is dus noodzakelijk dat je eigen vervoer hebt.

Over jou

Studeer jij Toegepaste Biologie, Bos- en Natuurbeheer, Diermanagement of doe je een andere relevante studie? Heb je basiskennis van de Nederlandse flora en fauna? Dan heb je een mooie basis, die je in de praktijk zeker gaat helpen. Met de kennis die je nog niet hebt, gaan wij je helpen. Direct in de praktijk, in het werk of via onze Eelerwoude Academie.

Een paar dingen die nog van belang zijn:

  • Je bent ouder dan 18 jaar.
  • Je hebt rijbewijs B en beschikt over een auto.
  • Van 15 mei tot en met 15 september ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar

Wat mag jij van ons verwachten?

Allereerst krijg je een mooie kans om kennis en praktijkervaring op te doen en te leren van onze vakinhoudelijke adviseurs.

Verder bieden we je:

  • Een tijdelijk contract
  • Eigen keuze in onderzoeksdagen
  • Boeiende projecten door heel Nederland
  • Vooruitzicht op een stageplek of een aanstelling

Waarom zou je kiezen voor Eelerwoude?

Als Inventarisatiemedewerker of Veldonderzoeker kan je toch overal aan de slag? Begrijpelijke vraag. Dit is het verschil: Wij zijn adviseurs voor de natuurinclusieve leefomgeving. Op weg naar 100% natuurinclusief. Daar werken we dagelijks aan met een vast, bevlogen team van professionals. Aangevuld door een flexibele schil van mensen met een groen hart die ingezet worden wanneer de situatie, het project of seizoen erom vraagt. Bijvoorbeeld bij het inventariseren van flora en fauna, voor ecologisch onderzoek of bodemonderzoek. En dat doen we vaak op bijzondere locaties door het hele land.

We werken veel in het landelijk gebied en gebruiken deze kennis en ervaring bij plannen voor het stedelijk gebied. We adviseren en werken klimaatbewust. Met onze plannen leveren we een positieve bijdrage aan de energietransitie en verhogen we de biodiversiteit. Zo dragen we bij aan een gezonde leefomgeving en vinden we ruimte voor natuurinclusiviteit. Dat is onze uitdaging.

Uitdaging

Uitdaging, dat staat centraal in onze cultuur. Elk talent binnen Eelerwoude kan hier een bijdrage aan leveren. Klein of groot. Vanaf kantoor of in het (werk)veld. Als Veldonderzoeker bij Eelerwoude maak je een positieve impact op mens, natuur en omgeving. Je krijgt de kans om uit te blinken, je grenzen te verleggen en stappen te zetten op weg naar 100% natuurinclusief. Én, als het van beide kanten klikt, kan je doorstromen naar ons vaste team, bijvoorbeeld als Adviseur Ecologie. Zie jij dat wel zitten? Dan ontmoeten we je graag.

Enthousiast?

Enthousiast over deze functie als Veldonderzoeker? Dan komen we graag met je in contact. Mail jouw cv en een korte motivatie naar personeelszaken@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaand knop.

Wil je eerst wat meer weten of telefonisch kennismaken? Dat kan, neem dan contact op met Nop Otten, teamleider Ecologie, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.