Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

enthousiaste PROJECTONDERSTEUNER

met een flinke dosis organisatietalent en een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal

 

 

Samen op weg naar 100% natuurinclusief

Dat staat bij Eelerwoude bovenaan de agenda voor de toekomst. Deze ambitie waarmaken? Dat is een samenspel tussen onze inhoudelijke en ondersteunende professionals. Om onze vakspecialisten zoveel mogelijk vrij te spelen, projecten soepel te laten verlopen en onze organisatie gezond te laten groeien; is er een belangrijke rol weggelegd voor ons Projectbureau. Wegens de groei van onze opdrachten en ons team hebben wij een werkplek vrij.

Projectondersteuner bij Eelerwoude, dat is een veelzijdige functie binnen een praktijkgedreven team en een brede projectondersteunende focus. In deze rol ondersteun je onze vakspecialistische adviseurs of integrale projectteams, in de breedste zin van het woord, bij hun projecten. Soms ben je direct onderdeel van het projectteam. Soms acteer je meer op de achtergrond.

Jouw kennis en kunde

De Projectondersteuner organiseert, reageert, regisseert en redigeert. Zo speel jij je vakinhoudelijke collega’s vrij, draag jij bij aan een soepel lopend project en weet je actief bij te dragen aan de kwaliteit van onze projecten. Je collega’s zorgen voor de inhoudelijke kwaliteit. Jij zorgt, op positief kritische wijze, voor de taalkundige, visuele en organisatorische kwaliteit. Dat is jouw meerwaarde als ondersteunende professional binnen ons team. Een uitdaging die aansluit bij jouw persoonlijke ambitie?

Uit jouw koker

Elke werkweek is anders. Elke dag is anders. Dat verzekeren we je. Hoe jij exact gaat ondersteunen, dat stem je per project af met de adviseur of het projectteam. Én is uiteraard ook afhankelijk van jouw ambities. We zien o.a. de onderstaande werkzaamheden graag uit jouw handen of koker komen. Jij organiseert

 • Jij organiseert uiteenlopende projectbijeenkomsten, bewonersavonden of overige stakeholdersbijeenkomsten.
 • Jij ondersteunt bij het plannen, organiseren en vastleggen van afspraken, projecten en activiteiten.
 • Jij ondersteunt bij het opzetten van de juiste projectmappen en een projectarchief. Je zorgt dat deze systematisch onderhouden wordt en up to date is.

Jij reageert

 • Jij ondersteunt bij inkomende en uitgaande communicatie of correspondentie van het projectteam.
 • Jij zorgt voor de juiste communicatie of correspondentie tijdens het project of bij oplevering van (deel)projecten. Je reageert en borgt reacties.

Jij regisseert

 • Jij begeleidt projecten gedurende het hele proces. Van offerteaanvraag tot de planning. Van de uitvoering van de opdracht tot een correcte oplevering van het project.
 • Jij bewaakt voorgenomen besluiten, mijlpalen en deadlines tijdens het project.
 • Jij notuleert bij bijeenkomsten, stelt verslagen op en zorgt dat deze bij de juiste betrokkenen terecht komt.

Jij redigeert

 • Jij leest mee en controleert offertes, aanbestedingen, rapportages of andere projectdocumenten op taal, spelling en leesbaarheid.
 • Jij zorgt ervoor dat alle documenten in de juiste lay-out of formats staan en de deur uit gaan.
 • Jij bewaakt de Eelerwoude huisstijl en hebt een scherp oog voor detail wanneer het gaat om de visuele kwaliteit.

Jouw team

Groeien en impact maken? Dat doe je uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van een team van ruim 80 professionals. Elk met zijn of haar eigen kennisgebied, expertise of specialisme. Ons team van adviseurs bestaat uit Ecologen, Natuur-& Cultuurtechniekers, Ruimtelijk Ontwikkelaars, Rentmeesters, Landschapsarchitecten en Ecohydrologen. En wordt aangevuld door diverse ondersteunende professionals waaronder nog een projectondersteuner.

Op kantoor

Binnen Eelerwoude hanteren we de filosofie van flexibele werktijden, werkplekken en werklocaties. We zijn er wel van overtuigd dat een eigen werkplek en inspirerende werkomgeving bijdraagt aan je werkplezier, ontwikkeling, kwaliteit en onze gezamenlijke successen. Daarom hebben we in ieder geval een werkplek voor je gereserveerd op onze  locatie Wageningen. Én faciliteren we je met diverse moderne voorzieningen om flexibel op locatie, in het veld of vanaf je thuiskantoor te werken.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over een relevante (afgeronde) MBO+ of HBO-opleiding.
 • Heeft minimaal 3 relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Is welkom voor 28 tot 40 uur.
 • Je voelt je thuis binnen een vooruitstrevend advies- & regisseursbureau met een groen hart.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; in woord en geschrift.
 • Je weet als projectondersteunende topper het overzicht te behouden, snel te schakelen en laat je niet snel uit het (werk)veld slaan.
 • Je bent leergierig, nauwkeurig, klantgericht, hands-on, servicegericht, proactief en een doorzetter.
 • Je werkt zelfstandig, toont initiatief, bewaakt het overzicht en weet prioriteiten te stellen.
 • Maar je bent vooral een frisse wind binnen het team, een professional op jouw vakgebied en een fijne collega met een groen hart, die mee wil groeien met Eelerwoude.

Eens kennismaken en ontdekken of het klikt?

Pak jouw (digitale) pen & papier en solliciteer vandaag nog. Mail jouw CV en een korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl of solliciteer direct via onderstaande button. Eerst even telefonisch kennismaken of meer weten over deze functie? Dat kan. Neem dan contact op met Marjon Gelink (Teamleider secretariaat) via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.