Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Nicole Koks

rentmeester/adviseur landelijk gebied

De rode draad in het leven van Nicole is het platteland en alles wat er speelt. Ze is er geboren en getogen, ze woont en werkt er en het is voor haar de plek waar passie, betrokkenheid en arbeid samenkomen. De ervaring die ze heeft opgedaan in de bancaire sector, het waterschap en de belangenbehartiging is een mooie basis voor haar nieuwe rol als rentmeester bij Eelerwoude.

Het mooie van dit vak vindt zij de verschillende rollen, opdrachten, interesses en mogelijkheden. Haar hart gaat sneller kloppen van landbouw, in de breedste zin van het woord. En dan niet in de minste plaats van de mens achter het bedrijf; zonder mens geen resultaat.  Ze wil een gids zijn voor opdrachtgevers in de veranderende agrarische sector en hoopt daar veel werkvreugde uit te halen.

Thuis steekt ze graag de handen uit de mouwen op de aspergeboerderij. Dan geeft ze rondleidingen, helpt ze in de winkel en pakt ze van alles op wat er nog voorbij komt. En als ze nog een vrij uurtje heeft, leeft ze zich kunstzinnig en creatief uit met penseel en schildersezel.