Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Lara Laurensse

adviseur duurzame landbouw en ruimtelijke ontwikkeling

Na een bachelor communicatiewetenschappen deed Lara een master biologische landbouw in Wageningen. Ze is namelijk erg geïnteresseerd in de ontwikkelingen die spelen in de landbouw, op alle fronten en op elk niveau. Daar ligt ook haar ambitie: ze wil iets betekenen voor boeren bij de transitie naar duurzame landbouw. Denk aan eerlijke inkomens, bodemherstel en een positieve bijdrage leveren aan agrarische natuur. Het persoonlijke contact hierover met de boeren is iets waar ze van blij van wordt.

Haar idealen komen sterk overeen met de natuurinclusieve visie van Eelerwoude. Dat heeft haar keuze voor ons bedrijf bepaald. Bij Eelerwoude krijgt ze de ruimte om boeren op weg te helpen naar natuurinclusieve landbouw. Samenwerken met mensen die op weg zijn naar 100% natuurinclusief en jezelf ontwikkelen door van elkaar te leren, dat is wat het zo leuk maakt.

Ze is erg sportief en mag graag hardlopen, zwemmen, wandelen, fietsen en yoga doen. Verder bezoekt ze regelmatig een museum en zoekt ze de zee op om lekker uit te waaien.