Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

die een ondersteunende rol op zich neemt bij omgevingsplannen

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling? Wil je met jouw adviezen bijdragen aan betekenisvolle projecten? In deze functie ben je de steun en toeverlaat van onze adviseurs bij de uitvoering van ruimtelijke uitdagingen. Iets voor jou?

Dit ga je doen

Als medewerker ruimtelijke ontwikkeling werk je aan ruimtelijke vraagstukken op het gebied van natuur-, gebieds-, of erfontwikkeling. Je stelt hiervoor plannen op. Denk hierbij aan ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen (omgevingsplannen) en omgevingsvisies.

De ene keer doe je dat zelfstandig of ter ondersteuning van een collega, de andere keer als onderdeel van een (integraal) projectteam. Daarbij krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je bent hierin de spin in het web en de verbinder om te komen tot een voorstel voor ruimtelijke inpassing.

Bij erfontwikkelingen, herbestemmingsvraagstukken, landgoedontwikkelingen of waar het ook maar nodig is, ondersteun je je collega’s. Je houdt actief contact met collega’s en weet hun expertise te gebruiken als je een vraagbaak of sparringpartner nodig hebt. In principe heb je geen direct contact met de opdrachtgever, dat loopt via de adviseurs.

Werken aan maatschappelijke thema’s

Natuurinclusiviteit is een onderdeel van onze advisering. We genereren kansen voor de natuur en jij werkt ze uit. Daarmee help je opdrachtgevers hun doelen te behalen op het gebied van klimaatbewust werken, de transitie naar duurzame energie, verhogen van biodiversiteit en het streven naar een gezonde leefomgeving.

Binnen Eelerwoude werken collega’s samen aan thema’s die hun gedeelde interesse hebben. Er is altijd wel een thema dat aansluit bij jouw interesse. Zo krijg je de kans om collega’s met eenzelfde passie te ontmoeten en je kennis te verbreden en verdiepen.

Dit breng je mee als medewerker ruimtelijke ontwikkeling

Je bent een echte ‘doener’ en van nature nieuwsgierig, zelfstandig, planmatig sterk, praktisch en overtuigend.

Verder heb je:
een relevante HBO/WO-opleiding, bijv. Ruimtelijke Ontwikkeling/Ordening, Planologie of Sociale Geografie
ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen (omgevingsplannen) en ruimtelijke onderbouwingen
kennis van de actuele ontwikkelingen op het gebied van de Omgevingswet
affiniteit met het buitengebied

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 28-40 uur per week, met kantoor Wageningen als basis
een open werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s
een passend salaris en een goede pensioenregeling
de vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor of op locatie te werken, incl. thuiswerkvergoeding
een aantrekkelijk mobiliteitsplan met reiskostenvergoeding, een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, kennisavonden en projectbezoeken via de Eelerwoude Academie

Enthousiast geworden?

Mail dan jouw CV en korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaande knop.
Eerst even telefonisch kennismaken of meer weten? Dat kan. Neem dan contact op met Marjon Gelink, HR-adviseur, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.