Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

Welkom in het team

Samen op weg naar 100% natuurinclusief. Dat staat bij Eelerwoude bovenaan de agenda voor de toekomst. Wij dagen onze opdrachtgevers en onszelf continu uit om natuurinclusief te ontwikkelen, in te richten en te beheren. Samen maximaal impact maken. Daar gaat ons groene hart sneller van kloppen. En hoe blijf jij jezelf ontwikkelen als junior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling? Heb jij voldoende vrijheid en uitdaging om jouw groene ambities waar te maken of wordt het tijd om meer uit jouw talent te halen?

Junior ADVISEUR RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als junior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling werk je samen aan ruimtelijke vraagstukken op het gebied van gebiedsontwikkeling, natuurontwikkeling of erfontwikkeling. Jij kent de basis van planologische processen, adviseert over planologische procedures & vergunningen en stelt ruimtelijke plannen op. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, omgevingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Zelfstandig waar het kan, ondersteunend aan medior/senior collega’s of als onderdeel van een (integraal) projectteam wanneer het nodig is. Zo krijg jij de kans en vrijheid om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen en snel stappen te maken. Iets voor jou?

 

Jouw kennis & kunde

Als talentvolle professional ben je planmatig sterk, ga je voor kwaliteit en wil je je vakinhoudelijk ontwikkelen. Daar helpen we je graag bij. Maar vanaf het begin durf jij ook jouw kennis, visie of ideeën met vakgenoten te delen. Wij dagen jou uit om beter te worden. Aan de andere kant daag jij ook ons uit om beter te worden. Zo stimuleren we elkaar.

Samen met opdrachtgevers en collega’s breng jij ruimtelijke projecten, plannen of procedures van de grond. Je ondersteunt én neemt ook zelf initiatief. Je hebt het in je om vraagstukken vlot te doorzien, stelt de juiste vragen en weet plannen of adviezen scherp op papier te krijgen. Jij hebt vanaf het begin het eindresultaat scherp voor ogen. Dat is jouw vertrekpunt om de meest ideale route te plannen.

Jij werkt niet alleen aan vakinhoudelijke projecten, je krijgt ook als junior adviseur de kans om actief bij te dragen aan grotere maatschappelijke thema’s op de agenda van Eelerwoude; zoals biodiversiteit, klimaatadaptatie, energietransitie en de gezonde leefomgeving.

 

Vakinhoudelijk in je kracht

In deze groeifunctie krijg je vanaf dag 1 veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. In de praktijk werk je aan betekenisvolle projecten en ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Je adviseert over planologische procedures en vergunningen.
 • Je stelt zelfstandig ruimtelijke plannen op; zoals bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en omgevingsvisies.
 • Je weet voorstellen vlot op papier te krijgen.
 • Je overtuigt collega’s en opdrachtgevers met jouw ruimtelijke plannen of adviezen.
 • Je adviseert over de haalbaarheid van ruimtelijke vraagstukken; zoals erfontwikkeling, herbestemmingen, landbouwontwikkeling.
 • Je ondersteunt medior of senior collega’s in ruimtelijke projecten, maar weet ze ook tijdig in te zetten als jouw vraagbaak of sparringspartner.
 • Je onderhoudt actief contact met opdrachtgevers en/of overige stakeholders.

Op kantoor

Binnen Eelerwoude hanteren we de filosofie van flexibele werktijden, werkplekken en werklocaties. We zijn er wel van overtuigd dat een eigen werkplek en inspirerende werkomgeving bijdraagt aan je werkplezier, ontwikkeling, kwaliteit en onze gezamenlijke successen. Daarom hebben we in ieder geval een werkplek voor je gereserveerd op onze locatie in Goor. Én faciliteren we je met diverse voorzieningen om flexibel op locatie, in het veld of vanaf je thuiskantoor te werken. Zo kan jij werken waar jij het beste in je kracht staat.

De ideale kandidaat

Heeft een relevante HBO- of WO-opleiding. Bijv. in de richting van Ruimtelijke Ontwikkeling/Ordening, Planologie of Sociale Geografie.

 • Heeft 0 – 3 jaar relevante werkervaring.
 • Is op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van de Omgevingswet.
 • Is welkom voor 32-40 uur per week.
 • Heeft affiniteit met het buitengebied.
 • Is een positivo. Denkt in kansen en werkt aan oplossingen.
 • Heeft de kans en ambitie om zich persoonlijk verder te ontwikkelen.
 • Is communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Beheerst het Office pakket en is in staat zich overige systemen snel eigen te maken.
 • Is van nature nieuwsgierig, zelfstandig, planmatig sterk, creatief, praktisch en overtuigend. Maar je bent bovenal een fijne collega met een groen hart, die graag in teamverband werkt en bij wil dragen aan 100% natuurinclusief.

Interesse?

Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaande knop. Eerst even telefonisch kennismaken of meer weten? Dat kan. Neem dan contact op met Koen Bleumink, teamleider Ruimtelijke Ontwikkeling, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.