Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

BINNENDIENST MEDEWERKER RENTMEESTERIJ

die onze rentmeesters ondersteunt en daar blij van wordt

Zie jij het als een uitdaging om het werk van onze rentmeesters op rolletjes te laten lopen? Wil jij je inhoudelijk verdiepen in dit mooie vakgebied? Die kans krijg je in deze functie waarbij jij de belangrijke basis voor je collega’s vormt.

Dit ga je doen

Als binnendienst medewerker rentmeesterij assisteer je onze rentmeesters bij de dagelijkse werkzaamheden. Je werkt met hen samen en op hun aanwijzingen stel je zelfstandig contracten en aanvragen op. Denk hierbij aan contracten voor vastgoed- en grondbeheer en aanvragen van rangschikkingen onder de Natuurschoonwet 1928. Ook stel je kaarten samen van ruimtelijke gegevens. Je werkt met computersystemen als ArcGIS en P8 en houdt het overzicht hierin.

Het kan ook voorkomen dat je een uittreksel opvraagt bij een instantie, een bestand aanmaakt in Excel of een stukje schrijft over de historie van een gebouw of landgoed. Daarbij heb je, in principe, geen direct contact met de opdrachtgever, dat loopt via de rentmeesters.

Dit breng je mee als binnendienst medewerker rentmeesterij

Natuurlijk sta je administratief sterk in je schoenen. Je voelt je als een vis in het water bij het overzichtelijk houden van officiële documenten, met name digitaal. Je kunt zelfstandig en oplossingsgericht werken. Deze functie kan ook goed bij je passen als je een achtergrond in vastgoed of makelaardij hebt.

Verder heb je:
minimaal een MBO-opleiding met een HBO werk/denkniveau
affiniteit met rentmeesterij
uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
vanzelfsprekend behendigheid met het MS Office pakket
de drive om de genoemde computersystemen onder de knie te krijgen

Dit bieden we jou

een veelzijdige baan voor 24-40 uur per week, met kantoor Goor of Wageningen als basis
een open werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s
een passend salaris en een goede pensioenregeling
de vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor of op locatie te werken, incl. thuiswerkvergoeding
een aantrekkelijke mobiliteitsplan met reiskostenvergoeding, een deelauto en een leaseregeling voor een fiets
ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen, kennisavonden en projectbezoeken via de Eelerwoude Academie

Werken aan maatschappelijke thema’s

Als Eelerwoude helpen we onze opdrachtgevers hun doelen te behalen op het gebied van klimaatbewust werken, de transitie naar duurzame energie, verhogen van biodiversiteit en het streven naar een gezonde leefomgeving. We streven daarbij aan een natuurinclusieve leefomgeving.

We werken samen met collega’s aan thema’s die onze gedeelde interesse hebben. Er is altijd wel een thema dat aansluit bij jouw interesse. Zo krijg je dan kans om collega’s met eenzelfde passie te ontmoeten en je kennis te verbreden.

Enthousiast?

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Mail dan jouw cv en een korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaand knop.

Wil je eerst wat meer weten of telefonisch kennismaken? Dat kan, bel gerust met Marjon Gelink, HR-adviseur, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.