Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

ondernemende ASSISTENT CONTROLLER

die nieuwsgierig is naar de wereld achter de cijfers en energie krijgt van het geven van inzicht

Eelerwoude. Op weg naar 100% natuurinclusief

Ga met ons mee zodat we samen betekenisvol werk kunnen doen. Dan maken we het verschil voor onze leefomgeving. Dat betekent dat we onszelf en onze opdrachtgevers voortdurend uitdagen om natuurinclusief te ontwikkelen, in te richten en te beheren. Ook in de functie van assistent controller.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Samen met je collega’s van de financiële afdeling ga je voor het behalen van maximale resultaten. Je daagt jezelf en collega’s uit om te ontwikkelen en impact te maken. Wij dagen jou vooral uit om, vanuit het perspectief van ambassadeur van de natuurinclusieve leefomgeving, aan de juiste knoppen te draaien en de financiële administratie naar een hoger niveau te tillen.

Je verwerkt, stelt op, analyseert, controleert, informeert, adviseert, optimaliseert of bewaakt. Zo ga jij aan de slag in het brede speelveld van finance, krijg je de kans een eigen draai aan deze functie te geven en ontdekken we waar jouw kracht ligt.

Iets voor jou? Lees hieronder of deze functie als Assistent Controller bij Eelerwoude bij je past.

In de praktijk

Je zorgt voor een betrouwbare financiële administratie, bent nieuwsgierig naar de wereld achter de cijfers, duikt graag in financiële data, signaleert verbeterkansen en weet ze tot leven te brengen via verschillende overzichten, presentaties of processen. Heldere inzichten, business cases, begrotingen, analyses, prognoses, (periodieke) rapportages of jaarrekeningen, jij bijt je erin vast.

Je werkt zelfstandig waar het kan, je ondersteunt of trekt samen op met de Controller/Hoofd Financiële Administratie wanneer de situatie erom vraagt. Dit doe je op organisatieniveau voor Eelerwoude, maar ook de projectadministratie voor opdrachtgevers als bijv. Het Kampereiland of de voorbereiding van jaarrekeningen voor verschillende landgoederen kunnen bij jou terecht komen. Deze diversiteit in de functie schrikt jou niet af. Dat zie je juist als een kans om jezelf te ontwikkelen en samen (verder) te groeien

Op kantoor

Binnen Eelerwoude hanteren we de filosofie van flexibele werktijden, werkplekken en werklocaties. We zijn er wel van overtuigd dat een eigen werkplek en inspirerende werkomgeving bijdraagt aan je werkplezier, ontwikkeling, kwaliteit en onze gezamenlijke successen. En daar groeien we allemaal van. Daarom hebben we wel een werkplek voor je gereserveerd. Jij mag kiezen op welke werklocatie. We faciliteren je met diverse voorzieningen om flexibel op locatie, in het veld of vanaf je thuiskantoor te werken. Zo kan jij werken waar jij op dat moment het beste in je kracht staat of de meeste toegevoegde waarde hebt.

De ideale kandidaat

 • Heeft een afgeronde HBO-opleiding, bijv. richting Bedrijfseconomie, SPD, Accountancy of Bedrijfsadministratie
 • Heeft bij voorkeur 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Is welkom voor 28-40 uur per week
 • Is vaardig met diverse systemen en Excel kent weinig geheimen meer voor je
 • Voelt zich verantwoordelijk voor een betrouwbare financiële administratie
 • Is in staat om financiële data om te zetten naar relevante inzichten, heldere prognoses en periodieke rapportages
 • Wordt blij van het werken aan jaarrekeningen voor diverse landgoederen
 • Ziet het als een kans om vanuit finance mee te denken over verbeterkansen voor de organisatie
 • Ziet het als een uitdaging om de Financiële Administratie naar een hoger niveau te tillen
 • Heeft een streepje voor als hij of zij ervaring heeft met projectmatig werken
 • Is van nature ondernemend, zelfstandig, zorgvuldig, proactief, oplossingsgericht en heeft een brede interesse. En bovenal ben je een fijne collega met een groen hart, die graag in teamverband werkt en vanuit finance wil dragen aan 100% natuurinclusief.

Eens kennismaken en ontdekken of het klikt?

Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ambities en ontmoeten je graag. Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@eelerwoude.nl. Eerst even telefonisch kennismaken of meer weten? Dat kan. Neem dan contact op met Weya Boers (Controller/Hoofd Financiële Administratie) via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.