Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

PROCESMANAGER VERGUNNINGEN

natuurinclusieve projecten

Kom jij als Procesmanager vergunningen werken aan de meest boeiende natuurinclusieve projecten? Adviseer, help en begeleid jij opdrachtgevers om vandaag na te denken over de vergunningen van morgen? Zorg jij dat alle vergunningen en procedures aan de voorkant strak geregeld zijn, zodat een project volgens planning en juridisch correct kan starten? Overzie, stroomlijn en begeleid jij het totale (integrale) vergunningsproces? Zie jij jezelf in een rol als schakel tussen vakinhoudelijke adviseurs, de opdrachtgever en de vergunningverlener? Dan zeggen we welkom bij Eelerwoude.

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Zonder de juiste vergunningen, slim doorlopen van juridische procedures en tijdig aanhaken van relevante stakeholders, geen project. Dat begrijp je. Dat regel je. Zelfstandig. Van A tot Z. Jij pakt de regie tijdens het gehele vergunningsproces.

In deze rol verricht je betekenisvol werk, ben je bevlogen op de inhoud en betrokken bij verschillende uitdagende projecten met een natuurinclusieve focus. Je signaleert, analyseert, stroomlijnt en bewaakt of er aan de juiste wet- & regelgeving wordt voldaan. Je verricht brede vergunningsscans en onderbouwt zaken met een passend vergunningenplan of vergunningenoverzicht.

Jouw kennis & kunde

Als Procesmanager Vergunningen kies je er bewust voor om jouw kennis, kunde en ervaring in te zetten bij een toonaangevend bureau met een grote diversiteit aan profit, non-profit en particuliere opdrachtgevers. Met jouw actieve aanpak en adviezen over de procedurele (on)mogelijkheden weet je Eelerwoude collega’s te ondersteunen, opdrachtgevers te ontzorgen en bij te dragen aan een natuurinclusieve(re) leefomgeving. Enerzijds draait het om het naleven van wet- & regelgeving, anderzijds om het mogelijk maken van de gewenste ontwikkeling. Zo gaan we samen op weg naar 100% natuurinclusief. Natuurlijk blijf je ook investeren in je eigen ontwikkeling en groei. Hoe? Bij Eelerwoude sta jij aan het roer.

Vakinhoudelijk in je kracht

De functie van Procesmanager Vergunningen binnen Eelerwoude is nieuw. Alle kans om er, vanuit jouw visie en ruimte voor eigen invulling, een eigen draai aan te geven. Wij zeggen haal eruit wat erin zit. Een aantal voorbeeldprojecten of actuele thema’s waar we je graag direct bij aansluiten zijn:

Het project Beekherstel Buurserbeek

Het natuurinclusiever maken van wegbermen in diverse gemeentes en provincies

Herziening bestemmingsplan van het natuur- & recreatiegebied Stelkampsveld

Op kantoor

Binnen Eelerwoude hanteren we flexibele werktijden, werkplekken en beschikken we over vier werklocaties. We zijn er wel van overtuigd dat een eigen werkplek en inspirerende werkomgeving bijdraagt aan je werkplezier, ontwikkeling, kwaliteit en onze gezamenlijke successen. En daar groeien we allemaal van. Daarom reserveren we graag een werkplek voor je. Jij mag kiezen op welke werklocatie. We faciliteren je met diverse voorzieningen om flexibel op locatie, in het veld of vanaf huis te werken. Zo kan jij werken waar jij op dat moment het beste in je kracht staat of de meeste toegevoegde waarde hebt.

Dit breng je mee als procesmanager vergunningen

Van nature ben je organisatorisch ster, oplossingsgericht en positief kritisch. Daarnaast ben je ondernemend, zelfstandig en accuraat. Maar bovenal ben je een fijne collega met een groen hart, die graag in teamverband werkt en bij wil dragen aan 100% natuurinclusief.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je ook:

een relevante HBO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in een juridische, technische, planologische, bestuurskundige of bedrijfskundige richting
affiniteit met het buitengebied en de natuur
minimaal 5 jaar relevante werkervaring
ruime kennis van vergunningen, procedures en wet- & regelgeving
een relevant netwerk, of je bent bereid hier actief aan te bouwen

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 28-40 uur per week
een aantrekkelijk salaris met volop groeimogelijkheden
vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor, op locatie of in het veld te werken
een aantrekkelijke mobiliteitsplan met een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, opleidingen en groeicoaches
mogelijkheden om je woning te verduurzamen

Enthousiast?

Enthousiast over deze functie? We ontmoeten je graag. Mail jouw cv en een korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaand knop.

Wil je eerst wat meer weten of telefonisch kennismaken? Dat kan, neem dan contact op met Marjon Gelink, HR-adviseur, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.