Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

ADVISEUR RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

Samen op weg naar 100% natuurinclusief

Dat is de ambitie van Eelerwoude. En wat is jouw ambitie 

Uitdaging

Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling kan je toch overal aan de slag? Waarom zou je dan kiezen voor een carrièrestap bij Eelerwoude? Begrijpelijke vraag. We nemen je even mee. Wij zijn adviseurs voor de natuurinclusieve leefomgeving. We werken veelal in het landelijk gebied en gebruiken deze kennis en ervaring bij plannen voor het stedelijk gebied. We adviseren en werken klimaatbewust. Met onze plannen leveren we een positieve bijdrage aan de energietransitie en verhogen we de biodiversiteit. Zo dragen we bij aan een gezonde leefomgeving en vinden we ruimte voor natuurinclusiviteit. Dat is onze uitdaging. Uitdaging, dat staat centraal in onze cultuur. Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling bij Eelerwoude maak je positieve impact op mens, natuur en omgeving. Wij dagen jou uit om een bredere of betere RO’er te worden en vragen jou om óns uit te dagen elke dag beter te worden. Je krijgt de kans om uit te blinken, je grenzen te verleggen en stappen te zetten op weg naar 100% natuurinclusief. Als junior, medior of senior adviseur. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag

Wat zeggen collega’s

Om je een ‘objectief’ beeld te geven, hebben we onze collega’s gevraagd waarom zij Eelerwoude als aantrekkelijk werkgever zien voor toekomstige collega’s RO of Planologie.

 • Je krijgt alle vrijheid en ruimte om inhoud en invulling te geven aan jouw functie. Dus als je een beeld hebt van jouw ideale RO-functie, dan proberen we hem samen te creëren.
 • Je werkt aan betekenisvolle projecten door heel Nederland en wordt uitgedaagd om het landelijk gebied natuurinclusief te verbinden met het stedelijk gebied. Hoe? We zijn benieuwd naar jouw visie en ideeën.
 • Je werkt zowel aan vakspecialistische als integrale ontwikkelvraagstukken. Jij kiest zelf je projecten en je agenda. Groot of klein. Profit, non-profit of particulieren. Natuurbegraafplaats, verplaatsing erf, maken van een camping, natuurherstelprojecten, landgoederen, zonneparken, etc. Adviseur of Projectleider. Zolang jouw groene hart er maar sneller van gaat kloppen.
 • Je mag buiten de lijntjes kleuren, zolang je maar groen kleurt. Jij bepaalt (evt. samen met je groeicoach) jouw eigen groeicurve of ontwikkelpotentie, wij zijn graag de groene draad in jouw carrière.
 • Je werkt zo flexibel als jij wilt, met alle aandacht voor jouw gewenste werk/privé balans. Flexibel werken bij Eelerwoude = ook écht flexibel werken binnen de kaders die we samen afstemmen. Beloofd. Flexibele werktijden, werklocaties, werkplekken, projecten, projectteams en agenda’s.

In de praktijk

​Jouw ambitie, ideale functie en werkplezier, daar maken we samen werk van. In de praktijk kan je als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling binnen ons team van meerwaarde zijn bij:

 • Het natuurinclusief verbinden van het landelijk en stedelijk gebied.
 • Het adviseren van of begeleiden bij planologische procedures, bestemmingsplanwijzigingen of ruimtelijke thema’s.
 • Het adviseren over de haalbaarheid van ruimtelijke vraagstukken; zoals erfontwikkeling, herbestemmingen of landgoedontwikkeling.
 • Het opstellen van ruimtelijke plannen; zoals bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen of milieurapportages.
 • Het vertalen van beleid naar de praktijk.
 • Het leiden van projecten of aansturen van projectteams.
 • Het overtuigen met jouw ruimtelijke plannen of adviezen.
 • Het actief contact onderhouden met opdrachtgevers en/of overige stakeholders.

Jouw ideale functie

Zie jij het als een uitdaging om als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling bij Eelerwoude aan de slag te gaan? Wij stellen graag samen met jou jouw ideale functie samen. Samen ontdekken of het klikt?

Interesse?

Mail dan jouw cv en een korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaand knop. Wil je meer weten over de functie of eerst even telefonisch kennismaken? Dat kan, neem dan contact op met Koen Bleumink, teamleider Ruimtelijke Ontwikkeling, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.