Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

ADVISEUR LANDSCHAPSONTWERP

met een frisse kijk op het vakgebied en een passie voor natuurinclusief ontwerpen en ontwikkelen

Wil jij werken aan een gezonde leefomgeving? Klimaatadaptief of duurzaam inrichten van terreinen? Kun jij opdrachtgevers prikkelen met inspirerende ontwerpen? Jouw creativiteit, frisse ideeën en energie kunnen we goed gebruiken op ons kantoor in Goor of Diever.

Dit ga je doen

Als adviseur landschapsontwerp werk je aan inrichtingsvraagstukken voor uiteenlopende opdrachtgevers op de mooiste plekken door heel Nederland. Van concept tot definitief ontwerp. Voor zowel kleine als middelgrote projecten. Met jouw creatieve ideeën draag je bij aan een natuurinclusieve leefomgeving.

De ene dag werk je aan een slim erfinrichtingsplan voor een particuliere opdrachtgever of ontwerp je voor een ontwikkelaar de natuurlijke aspecten van een zonneveld. De andere dag lever je een spetterende presentatie op voor een waterschap waarmee je jouw ontwerp voor een beekherstelproject toelicht. Of weet je met een ontwerp van jouw hand het landelijk en stedelijk gebied natuurinclusief te verbinden.

In het ene project werk je zelfstandig, in het andere project werk je integraal samen met bijvoorbeeld adviseurs ecologie, adviseurs rentmeesterij of adviseurs ruimtelijke ontwikkeling.

Jouw kennis & kunde

Als professional ben je trots op je portfolio tot nu toe. Je krijgt bij ons alle ruimte om verder te groeien, jezelf te ontwikkelen en jouw persoonlijke ambities waar te maken.

Je draait mee bij integrale vraagstukken en projecten en durft vanuit jouw kennis en kunde ook de regie te pakken in een vakspecialistisch ontwerptraject. Zo gaan we samen op zoek naar jouw kracht, ontdekken we jouw groeikansen en maken we werk van het realiseren van jouw ambitie of gewenste specialisatie. Daar krijgen wij energie van.

Je staat niet alleen mondeling stevig in je schoenen, maar je bent ook schriftelijk vlot van pen. Want in een ontwerpproject heb je actief klantcontact, presenteer je jouw ontwerpen, vertel je jouw visie achter je ontwerpideeën en weet je ontwerpen overtuigend te onderbouwen. Dat maakt jou een allround landschapsontwerper.

Werken aan maatschappelijke thema’s

Natuurlijk blijven we ook investeren in jouw ontwikkeling en groei. Hoe? Bij Eelerwoude sta jij aan het roer. Als Adviseur Landschapsontwerp draag je bijvoorbeeld proactief bij aan de ontwikkeling van grotere maatschappelijke thema’s. Of zoals wij ze zelf noemen; ontwikkelthema’s.

Je werkt aan thema’s als: biodiversiteit, een gezonde leefomgeving, energietransitie of klimaatadaptatie. Je krijgt de kans deze verder uit te bouwen, nieuwe programma’s op te zetten of diensten te ontwikkelen.

Dit breng je mee als adviseur landschapsontwerp

Je bent een aanpakker, leergierig, creatief, kritisch, praktisch en ambitieus. Een frisse denker en een prettige collega die zich thuis voelt in een groeiend bedrijf. Bovendien wil je bijdragen aan een natuurinclusieve leefomgeving.

Verder heb je:
een HBO-opleiding bijv. Tuin- en Landschapsinrichting met specialisatie Strategisch en ruimtelijk ontwerp aan Hogeschool Van Hall Larenstein of Management van de Leefomgeving met specialisatie Landscape Design aan HAS green academy.
kennis van en ervaring met ontwerpsoftware. Je kent in ieder geval de ins & outs van het Adobe-pakket (Illustrator, Photoshop en Indesign).
ervaring met GIS, Vectorworks, of Lumion? Dan is dat een pré.
aantoonbare affiniteit met het buitengebied en natuur in bebouwde gebieden.
een rijbewijs. We komen op de mooiste plekjes van Nederland en die zijn niet allemaal even handig te bereiken met het openbaar vervoer

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 28-40 uur per week op ons kantoor in Goor of Diever
een aantrekkelijk salaris met volop groeimogelijkheden
vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor, op locatie of in het veld te werken
een aantrekkelijke mobiliteitsplan met een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, opleidingen en groeicoaches
mogelijkheden om je woning te verduurzamen

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ambities en ontmoeten je graag. Mail jouw cv en een korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaand knop. Wil je eerst wat meer weten of telefonisch kennismaken? Dat kan, bel dan gerust met Sijtse Jan Roeters, senior adviseur landschapsontwerp of Marjon Gelink, HR-adviseur, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.