Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

ADVISEUR GIS
(geografische informatiesystemen)

We zijn op zoek naar een GIS-specialist die het gebruik van GIS gaat implementeren en verbeteren in onze projecten.

In veel van onze projecten speelt GIS een hoofdrol, het verbindt onze verschillende vakdisciplines. Denk aan het opstellen van plannen voor de BasisKwaliteit Natuur (BKN) voor diverse overheden en advisering over verduurzaming van gronden van landgoederen en landschappen. We willen daarom op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in GIS en daarbij kunnen we wel wat ondersteuning gebruiken.

Dit ga je doen

Als adviseur GIS inspireer jij je collega’s bij het toepassen van GIS in projecten. Met jouw drang naar innovatie vind je het een uitdaging om dit proces bij Eelerwoude te versnellen en te professionaliseren.

Jij bent onze interne vraagbaak wat GIS betreft en je draagt je kennis over aan collega’s. Dat doe je bijvoorbeeld door het geven van tips voor het digitaliseren van de werkomgeving, uitleg over handige skills en slimmigheden voor het ontsluiten van producten via bijvoorbeeld Storymaps. Die werkzaamheden lopen erg uiteen; er zijn collega’s die er al mee werken en anderen kennen het nog niet. Omdat jij je verdiept in de projecten, ontdek je mogelijkheden die GIS daarbij biedt.

Het kan ook zijn dat je meewerkt in een project om het gebruik van GIS inhoud te geven. Collega’s met interesse in GIS zijn daarbij je sparringpartners. Het is om deze reden dan ook belangrijk dat jij affiniteit hebt met ons vakgebied. Dit gaat je helpen om jouw kwaliteiten optimaal te benutten en je plek binnen de organisatie te vinden.

Als je kansen ziet om processen te automatiseren neem je hiervoor initiatief en maak je modellen en scripts. Verder coördineer je het gebruik van GIS in de organisatie en bouw je een robuuste basis voor geo-informatie op.

Dit breng je mee als adviseur GIS

Je bent vertrouwd met het ESRI ArcGIS Online platform en kunt zelfstandig Dashboards en StoryMaps creëren en visualiseren.

Van nature ben je nieuwsgierig, praktisch ingesteld en kun je anderen overtuigen. Je werkt zelfstandig en planmatig.

De natuurinclusieve doelstellingen van onze projecten kun je van harte onderschrijven; klimaatbewust werken, de transitie naar duurzame energie, het verhogen van de biodiversiteit en een gezonde leefomgeving.

Verder heb je:
een relevante, afgeronde Hbo/WO-opleiding
minimaal 3 jaar werkervaring met GIS. QGIS-ervaring is een pré.
ervaring of affiniteit met modelleren en programmeren, bijv. met ModelBuilder of Python

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 28-40 uur per week
een open werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s
een passend salaris en een goede pensioenregeling
de vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor of op locatie te werken, incl. thuiswerkvergoeding
een aantrekkelijk mobiliteitsplan met reiskostenvergoeding, een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via cursussen, kennisavonden en projectbezoeken aangeboden door de Eelerwoude Academie

Enthousiast?

Bij Eelerwoude werk je niet alleen aan je eigen groei, maar ben je ook onderdeel van een club mensen die iets in gang willen zetten voor het verbeteren van onze leefomgeving. Iets voor jou? Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

Eerst even telefonisch kennismaken of meer weten? Dat kan. Neem dan contact op met Ben Velthuis via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben Velthuis

Ben Velthuis