Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

ADVISEUR GEZONDE LEEFOMGEVING

die het voortouw neemt bij uitdagende gezondheidsambities van ruimtelijke inrichtingsprojecten

Heb jij een sterke drive voor de gezonde leefomgeving? Zie jij, met jouw kennis en ervaring, kansen in de markt voor dit thema? Bij deze functie neem jij het voortouw bij het realiseren van stevige ambities waarbij de gezonde leefomgeving het hoofddoel van de opdracht is.

Dit ga je doen

Als adviseur gezonde leefomgeving ga je de gezonde leefomgeving tastbaar maken in projecten van onze opdrachtgevers. Jij neemt het initiatief bij het vinden van nieuwe opdrachten en zet daarbij je kennis en netwerk in. Je gaat in gesprek met ontwikkelaars, overheden en energiebedrijven en weet ze te mobiliseren en enthousiasmeren.

Met jouw creatieve oplossingen weet je processen te leiden en projecten van A naar B te brengen. Wat de vraag ook is, je ontwikkelt een originele aanpak. Je bijt je vast in het realiseren van duurzame ambities, die breed worden gedragen en binnen alle domeinen van het omgevingsbeleid spelen. Daarbij ligt de ene keer de focus op het proces en de andere keer op de samenwerking met andere vakdisciplines.

Je vertaalt gezondheidsambities naar praktisch uitvoerbare plannen. Denk aan projecten rondom duurzame mobiliteit, de gezonde stad, klimaatadaptatie en energietransitie. Samen met collega’s uit andere vakdisciplines van Eelerwoude vul je die plannen in en zorg je ervoor dat ze gerealiseerd worden.

Werken aan maatschappelijke thema’s

Natuurinclusiviteit is een essentieel onderdeel van de advisering. Je genereert kansen voor de natuur en werkt ze uit. Daarmee help je opdrachtgevers hun doelen te behalen op het gebied van klimaatbewust werken, de transitie naar duurzame energie, verhogen van biodiversiteit en het streven naar een gezonde leefomgeving.

Binnen Eelerwoude werken collega’s samen aan thema’s die hun gedeelde interesse hebben. Er is altijd wel een thema dat aansluit bij jouw interesse. Zo krijg je de kans om collega’s met eenzelfde passie te ontmoeten en je kennis te verbreden en verdiepen.

Dit breng je mee als adviseur gezonde leefomgeving

​Je bent een echte promotor. Met jouw extraverte persoonlijkheid overtuig je opdrachtgevers van het belang van een gezonde leefomgeving en onze visie daarop. Jouw creativiteit gebruik je om vragen van klanten om te zetten naar praktische plannen. Je bent gedreven om het thema uit te bouwen en door te ontwikkelen. Binnen Eelerwoude weet je collega’s uit verschillende vakdisciplines te verbinden om samen het beste resultaat te behalen. 

Verder heb je:
een relevante HBO/WO-opleiding
minimaal 5 jaar werkervaring in het werkveld van publieke organisaties
passie voor de gezonde leefomgeving en verfrissende ideeën over het thema
ervaring met lobbyen en actieve werving van klanten
een netwerk dat je benut om connectie te maken met verschillende partijen

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 24-40 uur per week, met kantoor Wageningen als basis
een open werksfeer met enthousiaste en betrokken collega’s
een passend salaris en een goede pensioenregeling
de vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor of op locatie te werken, incl. thuiswerkvergoeding
een aantrekkelijk mobiliteitsplan met reiskostenvergoeding, een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, kennisavonden en projectbezoeken via de Eelerwoude Academie

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ambities en ontmoeten je graag. Mail jouw cv en een korte motivatie naar werkenbij@eelerwoude.nl. Of solliciteer via onderstaand knop.

Wil je eerst wat meer weten of telefonisch kennismaken? Dat kan, bel gerust met Joris van der Vet, leidinggevende of Marjon Gelink, HR-adviseur, via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.