Cookies
Essentieel
Analyse
Om deze website te verbeteren maken we gebruik van (anonieme) cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie
Privacy Instellingen

ADVISEUR ECOLOGIE

natuur- en stikstofspecialist

Ga jij van je hobby je werk maken? Niet alleen in je vrije tijd bijzondere ecologische systemen bestuderen, maar er gewoon je baan van maken. Jij bepaalt welke opdrachten bij jouw specialisatie passen en met dezelfde vrijheid deel je je werkdagen en -tijden in. Zo bepaal je zelf hoe je je ontwikkelt, binnen je vakgebied en daarbuiten.

Dit is je taak

Als natuur- en stikstofspecialist bij Eelerwoude werk je aan complexe ecologische vraagstukken. Deze kunnen zich voordoen bij de inrichting van natuurgebieden, het uitbreiden of verbeteren van wegen of bij het opstellen van biodiversiteitsplannen. Vanuit jouw ecologische onderbouwing adviseer je opdrachtgevers bij vervolgstappen.

Dit ga je doen

Jij bent de deskundige op het gebied van het stikstofbeleid, ecologische wet- en regelgeving en natuurtoetsingen. Je geeft ecologische adviezen en stelt onderbouwingen op ten behoeve van natuurontwikkeling. Deze weet je te vertalen naar begrijpelijke taal en uitvoerbare oplossingen.

Werken bij Eelerwoude

Dat is op weg gaan naar 100% natuurinclusief. Samen kunnen we Nederland natuurinclusief ontwikkelen, inrichten en beheren. De natuur de ruimte geven en versterken. Zodat we haar doorgeven aan de volgende generaties.

Om dat waar te kunnen maken, heb je experts uit verschillende vakdisciplines nodig. En die hebben wij in huis; ze zijn gewoon je collega’s. Daardoor zijn we slagvaardig, breed georiënteerd en gericht op het beste resultaat voor de natuur, de omgeving en de opdrachtgever.

Dit zijn je nieuwe collega’s

Jouw collega-ecologen hebben allemaal een eigen specialisme. Ze hebben vanuit hun interesse hun expertise opgebouwd. Dat zorgt dat ze een voor een gedreven zijn in wat ze doen. Mensen die elkaar weten te vinden om het beste resultaat voor een project te bereiken, met en gemeenschappelijke ambitie: een natuurinclusieve omgeving. Die graag van elkaar leren, ongedwongen met elkaar omgaan en werkplezier erg belangrijk vinden.

Dit breng je mee als adviseur ecologie

Je bent ondernemend, doelgericht en communicatief sterk. Je hebt een brede kennis van het ecologische vakgebied en bent prima op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van natuur en stikstofbeleid. Maar bovenal ben je een fijne collega met een groen hart, die graag in teamverband werkt en bij wil dragen aan 100% natuurinclusief.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je ook:

een afgeronde HBO/WO-opleiding, bijv. richting Ecologie of Biologie
ervaring met AERIUS calculaties
het liefst ± 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Dit bieden we jou

een betekenisvolle baan voor 28-40 uur per week
een aantrekkelijk salaris met volop groeimogelijkheden
vrijheid om je eigen werkdagen, werktijden en -locatie te bepalen
alle middelen om vanaf jouw thuiskantoor, op locatie of in het veld te werken
een aantrekkelijke mobiliteitsplan met een leaseregeling voor een elektrische auto, een fiets of deelauto
ruimte om jezelf te ontwikkelingen door middel van cursussen, opleidingen en groeicoaches
mogelijkheden om je woning te verduurzamen

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe natuur- en stikstofspecialist? Solliciteer dan via onderstaande knop en stuur jouw cv en korte motivatie mee.

Wil je eerst wat meer weten? Mail dan je vraag naar werkenbij@eelerwoude.nl. Telefonisch kennismaken kan ook. Bel gerust met Ben Velthuis via 088-1471100.

We begrijpen dat je enthousiast bent over deze functie, maar acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben Velthuis

Ben Velthuis

Leidinggevende